facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Choices GGZ

Info

Verslaving is geen keuze, herstellen wel.
Choices GGZ is een instelling gespecialiseerd in de behandeling van verslaving en de onderliggende problematiek.

Geschiedenis

Choices is een tweedelijns GGZ instelling die professionele zorg biedt bij verslavingsproblematiek. Choices helpt cliënten en hun omgeving de juiste keuzes te maken om hun leven weer hanteerbaar te maken. Wij bieden een integrale, op maat gesneden, behandeling waarbij een combinatie wordt gemaakt van individuele en groepstherapieën. Het behandelteam van Choices bestaat uit professionals die hun kennis en ervaring inzetten om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het herstel van verslaving.

Adres: Heerbaan 248, 4817NL Breda
Telefoonnummer: 0762600100
Stad: Breda
Route: Heerbaan 248
Postcode: 4817NL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Changes GGZ Changes GGZ 4 km Zeer slechte organisatie. 2 intake momenten op een dag, bij eerste mooie opties bij 2...
Recensies
Erg teleurgesteld. Zelf aangemeld, echter contact met mijn ouders blijven zoeken en erg veel onrust met onwaarheden veroorzaakt. Veel profijt gehad door hulp bij de Hoop en Genesis in Zuid Afrika. Had echter ook zonder hen mogelijk geweest. Weinig meerwaarde vanuit choices, wel meer onrust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid