facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chocolaterienicole

Chocolaterienicole

Info

Het is mogelijk om bij Chocolaterie Nicole in Eindhoven workshop chocolade en bonbon workshops te volgen waarbij u zelf bonbons gaat maken. Ijstaarten en taarten verkoop.



"In onze ambachtelijke chocolaterie worden exclusieve chocoladespecialiteiten vervaardigd en chocolade workshops gegeven."
Adres: Ekkersrijt 4503 A, 5692DN Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0642346325
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 4503 A
Postcode: 5692DN



op zoek naar gerelateerd: Beste chocolade Eindhoven, Workshop bonbons maken Brabant, Chocolade workshop Waalre, Chocolade workshop België, Chocolade workshop Gemert, Chocolade workshop Maastricht, Bonbons Eindhoven centrum, Chocolade workshop Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LuncheBox LuncheBox 8 km Lunchbox de lekkerste broodbelegger van Eindhoven en de regio
Recensies
Vanmorgen een workshop bonbons maken gehad, SUPER!!! Nicole veel succes met je nieuw te openen winkel op Ekkersrijt!
Lekkere chocolade, prachtige decoratie en de cursus is super leuk om te doen
Super aardig medewerker en hele mooie assortiment, aangeraden!
De macarons van Nicole zijn heerlijk en de chocoladedecoraties die ze maakt zijn geweldig. De service is uitmuntend en ze denkt heel goed met je mee. En in de winkel kun je heel veel bakbenodigdheden kopen die je nodig hebt als je lekker wilt bakken.
Nicole is een echt vakvrouw! Met veel passie maakt ze de mooiste creaties op het gebied van chocolade, taarten, macarons. Al meerdere keren besteld bij haar en altijd top service! Wij zullen alleen nog maar bij Nicole bestellen.
Mooie en heerlijke spullen! Niet normaal. Ik laat vaak in opdracht iets maken en het is altijd een groot feest! en lekker ;- Topper. Ps. wil je iets speciaals, ben dan ruim op tijd. Fijn voor Nicole en voor jezelf
Erg lekkere chocolade. Je proeft de kwaliteit van echte chocolade en het ziet er ook nog eens prachtig uit! Zeker een aanrader!
Ijstaart met caramel chocolade was heerlijk.
De macaron workshop was erg geslaagd.
Heerlijke ijstaart en chocolade!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid