facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chocolaterie De Lelie

Chocolaterie De Lelie

Info

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken er chocolade van....

Geschiedenis

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken er chocolade van....



"Op de locatie Voorstraat in Delft kunt u chocolade en tijdens het ijs seizoen april – september ijs halen.De Lelie behoort tot de top tien van chocolatiers in Nederland. Dat zie je. Dat proef je. Zo staat het plaatselijke ‘Delftenaartjesijs’, genoemd naar de Lelie’s populaire chocolaatje, al jaren in de top 10 van favoriete smaken. Ook andere combinaties met de ambachtelijke chocolade scoren hoog. Evenals ijs bereid met verse vruchten of de volle smaak van boerenstandsyoghurtijs. Alle smaken zijn volgens eigen recept bereid en vrij van geur- kleur- of smaakstoffen."
Adres: Voorstraat 10 , Delft 2611 JP, NL
Telefoonnummer: 015 212 0363
ln.eiretalocohc@nerevreser
Stad: Delft
Route: Voorstraat 10
Postcode: 2611 JP


Openingstijden

Maandag: 13:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: de lelie delft ijs, de lelie delft vacatures, de lelie delft gasthuislaan, chocolaterie online shop, de lelie delft openingstijden, chocolaterie workshop, chocolaterie delft, chocolaterie de lelie workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Leonidas 65 meter
Luciano Luciano 183 meter Aanwinst voor de buurt, druk bezocht en voldoende personeel aanwezig. Winkel oogt sch...
Otelli Otelli 253 meter Eindelijk vegan roomijs in een ijssalon! Lekker en luchtig van smaak. Niet al het so...
Chocolate Company Cafe Chocolate Company Cafe 280 meter Weer even lekker wat gedronken. Eigenaar Eric Janssen, van het boek: Het geheim van D...
Van Der Burgh Chocolaad Van Der Burgh Chocolaad 361 meter Favoriete chocolade! Hele fijne plek om langs te waaien en je gaat altijd met de lekk...
Ijs & Zo Ijs & Zo 497 meter
Recensies
Erg lekker ijs! Veel keuze in smaken. Echt genieten! Vandaag was de rij lekker kort. Dat is op zomerse dagen natuurlijk wel anders, maar nu was het top. We werden snel en vriendelijk geholpen. Twee bolletjes, hazelnoot & stracciatella. Prijs €3,50
Heerlijke chocolade en ijstaart. Er ging iets fout met mijn bestelling chocolade letters. Chocolaterie de Lely heeft diezelfde dag de fout hersteld en de letters bij mij thuis bezorgd. In het tasje zat ook een excuus kaartje en twee heerlijke bonbons.
Als het mooi weer is zie je hier vaak een lange rij mensen staan wachten. Geen wonder; hier is heerlijk zelfgemaakt ijs verkrijgbaar in vele smaken. Daar wil je best even op wachten in het mooie centrum van Delft.
Heerlijke ijszaak in Delft. Volgens ons nichtje de lekkerste daar. Hun donkere chocolade ijs was superlekker, zeker met een bolletje citroen. Buiten op een bankje opgegeten waar ook net een electriciteit slaatje werd beschilderd.
Heerlijke chocolade producten. Je kunt zo zien hoe de creaties gemaakt worden achter in de zaak. In de zomer altijd lange rijen voor het ijs.
Echt super. En de smaak Delftenaartje is nog steeds echt een succes en mijn favoriet. Ook het citroen ijs hier is best lekker.
Vanmiddag een bolletje hazelnootijs gegeten met hele hazelnoten. Het is lang geleden dat ik zo'n lekker ijs heb gegeten. Mijn complimenten aan de ijsmaker!
Heerlijke chocolade cadeautjes, maar vooral heerlijk ijs. Daar rij je voor om. Gisteravond weer een ijsje. Laatste van de zomer?
Vaak genoeg langs gelopen maar altijd wel een lange rij in het weekend. Vandaag dinsdag korte rij dus dacht, tijd om deze te proberen, en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. 1 bol Pistache besteld. Prachtig ijs, stevig doch vol romig van structuur. Smaak echt on point. Ga meerdere smaken uitproberen deze zomer :- Ik ben fan en zeker t wachten waard !
Leuke cursus bonbons maken, gegeven door wonderbaarlijk goed Nederlands sprekende Grieks meisje. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid