facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chocolate Company Café Zwolle

Chocolate Company Café Zwolle

Info

Een echt chocoladeparadijs met 50 soorten warme chocolademelk, chocoladerepen, spreads, truffels, maar ook heerlijke koffie, smoothies, salades en meer!

Geschiedenis

Een echt chocoladeparadijs met meer dan 50 smaken warme chocolademelk, chocoladerepen, chocoladespreads, chocoladetruffels, maar ook heerlijke koffie, thee, smoothies, salades, broodjes en veel meer!

Adres: Oude vismarkt 42, 8011 TB Zwolle
Telefoonnummer: 0383033322
Stad: Zwolle
Route: Oude vismarkt 42
Postcode: 8011 TB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: chocolate company menu, chocolate company rotterdam, chocolate company zwolle vacatures, high chocolate haarlem, chocolate company eindhoven dicht, high chocolate breda, oude vismarkt 42 zwolle, chocolate company amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neolac Nederland Neolac Nederland 2 km Biologische kindervoeding op basis van Nederlandse koemelk.
FEBO Drive Zwolle FEBO Drive Zwolle 2 km Brutaal ventje dat je per se spul uit de muur wil aansmeren, terwijl de friet toch no...
Subway Subway 3 km Helaas een slechte Subway in Zwolle. Broodjes worden erg schaars belegd, personeel we...
Enjoy Vis Enjoy Vis 4 km Enjoy vis Wij willen onze klanten kennis laten maken met de mooiste visproducten en d...
Sportpark De Siggels Sportpark De Siggels 4 km Leukste plek om hier te zijn
Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve 5 km Wat een vondst deze schapenboerderij! De weg er naartoe is al een feestje door de lan...
Recensies
Zowel de mogelijkheid om binnen als buiten te eten. De bedoeling is dat je via een QR op de menukaart besteld of binnen. Vervolgens wordt wel uitgeserveerd aan tafel. Ik ben meer voorstander van bediening, of gewoon kiezen voor zelfbediening. Nu is het wat verwarrend. De sandwich brie bestond uit 1 sneetje brood met brie en vijgenmarmelade en wat rucola. Best lekker, maar voor bijna €9,00 had ik wel gewoon een sandwich verwacht en niet een sneetje brood. Samen met een cappuccino en een koffie bijna €20,- Daarmee is de prijs uit verhouding. Duurde ook vrij lang voordat uitgeserveerd werd, terwijl het echt niet druk was. Het personeel was oke. Er zijn voor mij leukere adresjes in Zwolle om te lunchen.
De vibe is heel leuk! Lekkere fijne ruime tent. Het is jammer dat ze niet aan tafel je bestelling komen opnemen. De prijzen zijn immers vrij hoog en daar mag je wel wat service ook voor verwachten. Nu een McDonald's idee. De zaak is niet echt gericht op lunch. Ik had een salade maar dat was precies zoals ik thuis ook maak, niet bijzonder, smaakloos zelfs. In een eetgelegenheid verwacht je toch iets anders. Iets extra's, maar dat was het niet. Geen aanrader dus om te lunchen tenzij je iets met chocolade wilt. Dat kunnen ze natuurlijk als geen ander.
Neergestreken voor een lekkere kop koffie met gebak. De koffie was lekker, snel geholpen en aardig personeel.
Heerlijke koffie met een ó zo lekkere truffel erbij. Ze hebben fantastisch gebak, maar ook voor een gezond belegd broodje kan je er terecht Er hangt een ontspannen sfeer. De bediening is vriendelijk. En de bonbons.... Geen woorden voor, zo lekker! Maar ja, wat kan je nou verkeerd vinden aan chocolade?
Heerlijke tosti's gegeten hier laatst, echt een aanrader! Zowel 4 kazen, kip als zalm zijn allen heel smakelijk tip: vraag er jalapeno bij!. Verder vond ik de chai latte ook bijzonder lekker. Sowieso fijne plek om te zitten, leuk personeel, superfijne vibe!
Altijd lekker om hier rustig te genieten van een heerlijk bakkie en eventueel wat lekkers. Altijd top zit hier graag.
Vriendelijke bediening! Kortom een fijne plek om te zijn met allemaal lekkers. Een absolute aanrader.
Hier vanmiddag koffie gedronken. De koffie was lekker, maar... Jawel er komt een maar. 6,75 voor een koffie en een cappuccino vindt ik voor Zwolse begrippen erg duur. Laten we wel wezen ,het is geen Amsterdam ... Dus conclusie, voor ons geen aanrader .. De zaak voegt niet zoveel toe, dat ik hier 6,75 ga betalen. Dus volgende keer zoeken wij een ander plekje....
Heerlijk High Choc gedaan. Meer dan voldoende gerechtjes om te delen met elkaar. Bediening is zeer vriendelijk en alles is goed geregeld.
Genoten van een erg lekkere chocomel en brownie, maar lang moeten wachten op de bestelling die je zelf bestelt bij de counter. Chocolat spoons kun je ook kopen, maar vind ik vrij prijzig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid