facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chocoladebezorgd.nl

Info

Leuke, Lekkere en Unieke chocolade cadeaus. Chocoladebezorgd.nl

Geschiedenis

Bij Chocoladebezorgd vind je de lekkerste chocolade cadeaus. Chocoladebezorgd biedt een ruim assortiment aan lekkernijen. We zijn oa. gespecialiseerd in het maken van chocolade pumps. Zoek je een chocolade cadeau om jezelf te verwennen, of een cadeautje of bedankje, bij Chocoladebezorgd slaag je zeker.

Chocolade, chocolade, chocolade. Online chocolade bestellen is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest. Onze chocolade machine staat altijd aan. Dit maakt het dan ook mogelijk om dagelijks de leukste en mooiste chocolade figuren op maat te maken.

We hebben een ruime keuze uit verschillende chocolade cadeaus. oa chocolade pumps, chocolade harten en chocolade champagne flessen. Leuk om jezelf te verwennen, of voor een cadeautje of bedankje.

Bij Chocoladebezorgd vind je ook leuke chocolade cadeaus voor de feestdagen. Of je nu op zoek bent naar een chocolade paashaas voor pasen, een chocolade pump voor moederdag, of een chocolade hart voor je geliefde, Chocoladebezorgd heeft het allemaal.

Al onze chocolade cadeaus worden bezorgd in een leuke cadeau verpakking.

Blijf op de hoogte van ons assortiment en volg ons op Facebook

Online chocolade bestellen is nog nooit zo lekker geweest.



"Chocoladebezorgd te Hoogeveen is een webshop en groothandel in chocolade artikelen.Heeft u vragen over Chocoladebezorgd? Neemt u dan gerust contact met ons op!"
Adres: Hoogeveen
Telefoonnummer: 0624885911
Stad: Hoogeveen



op zoek naar gerelateerd: Chocolade cadeau aan huis, Luxe chocolade cadeau, Chocoladebezorgd vacature, Chocoladebezorgd review, Chocoladebezorgd ervaringen, Chocoladebezorgd kortingscode, Chocola versturen per post, bol.com chocolade cadeau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Notenpakhuis Het Notenpakhuis 286 meter 3 voor 5 euro. Mooi toch.
Ristorante Da Luca Ristorante Da Luca 993 meter Afgelopen zaterdag hebben we een heerlijke maaltijd gehad bij Da Luca in Hoogeveen. ...
Delicious Catering Delicious Catering 1 km Leuk en gezellig ingericht Lunch-Café. Lekker broodje en goeie gastvrouw.
Cafetaria De Wielewaal Cafetaria De Wielewaal 2 km Vriendelijk geholpen door een leuke meid. Zoals ik hier ook al lees: de eigenaar mag ...
Dolly's Kip Specials Dolly's Kip Specials 2 km Dolly's Kip Specials is een professionele foodtruck waarmee we met veel enthousiasme ...
Agarica Agarica 2 km Mooi bedrijf, interessant om te zien tijdens de open bedrijven dag.
Vink Oliebollenbakkers Vink Oliebollenbakkers 2 km De familie Vink maakt al ruim drie generaties lang de lekkerste oliebollen in de wijd...
DOC Kaas DOC Kaas 3 km Mooie fabriek met een heerlijk product
Recensies
De bonbons zien er prachtig uit en smaken heerlijk. Goede kwaliteit chocolade en verrassende vullingen. Ik heb het afgelopen febr kado gekregen en inmiddels ook al 3x besteld als kadootje voor anderen.
Top klantenservice! Deels door mij een fout gemaakt tijdens het bestellen. Nadat ik contact had opgenomen, is er gelijk een meer dan passende oplossing gevonden. Nogmaals bedankt. Zeker een aanrader. Lekker product, snelle levering en super klantvriendelijk.
Top service!! Na drama met postnl pakket stond op bezorgd maar niks ontvangen direct een nieuw pakketje opgestuurd gekregen! Mocht het 1e pakket nog wel binnen komen mag ik die houden. Super service en er gaan zeker nog veel bestellingen komen!!
Helaas onlangs chocolade ontvangen die kapot was gegaan tijdens de bezorging. Toen ik hier melding van maakte bij Chocolade bezorgt werd er diezelfde dag nog gereageerd en nieuwe chocolade verzonden! Wat een toppers!!!! Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen : ontzettend leuk om te krijgen en geven!
Super goede service, belden nog na ter controle van iets en hebben het direct aangepast. Ga hier gegarandeerd vaker bestellen.
Heerlijke bonbons in een mooi doosje. Heel tevreden!
Goede ervaring! Ik had wat besteld en wilde dit bezorgd hebben bij een vriendin. Postnl gaf aan dat het in de brievenbus afgeleverd was, maar dit was niet het geval. Contact op genomen met chocoladebezorgd en na 1 week hebben zij het opnieuw verstuurd. En nu wel afgeleverd gelukkig. Top!!!
Gevraagd en betaald voor aan huis levering met DHL. Product is geleverd met BPost in een afhaalpunt. Als u een dienst aanbiedt en die factureert, dan dient u zich daar aan te houden. Mijn review van 1 ster naar 5 sterren. Er was een probleem met de verzending, maar zij hebben dit voortreffelijk opgelost. Als je van klantenservice spreekt, hier kunnen veel bedrijven van leren. Wat de bonbons betreft, die zijn prachtig verpakt ik had de bloemen en chocolade bonbons box besteld en zijn super heerlijk. U hebt een klant verdiend
Perfect! Nadat de levering was beschadigd door een kapotte coolpack, werd er zonder aarzeling een nieuwe zending gestuurd dat noem ik excellente service! En ook nog eens heerlijke bonbons.
Ik wil graag een groot compliment geven aan Chocoladebezorgd. Ik heb al een paar keer een cadeau verstuurd via Chocoladebezorgd,en de complimentjes vlogen me om de oren. Over hoe mooi verzorgd,maar bovenal de overheerlijke BONBONS,en precies op de afgesproken datum. Een dikke PLUIM. Ga zeker vaker mensen verrassen met deze heerlijke geschenken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid