facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chocodroom

Chocodroom

Info

Welkom in uw choco droom,
Wilt u genieten van de lekkerste Belgische chocolade?
Onze bonbons zijn voorzien van natuurlijke en echte smaken en volledig met de hand gemaakt.
Heeft u speciale chocolade wensen? Wij helpen u graag verder met uw
choco droom!

Adres: willem van oranjestraat 17, 4116 EL Buren (gemeente)
Telefoonnummer: 0636119392
Stad: Buren
Route: willem van oranjestraat 17
Postcode: 4116 EL


Recensies
Mooie winkel met een mooi assortiment chocolade. Altijd goed voor cadeautje
Mooie en ouderwetse chocolaterie in mooi oud pand in het historische stadje Buren. Heerlijke chocolade en likeuren. Vriendelijke bediening.
Lekker chocolade, vooral de paaseitjes met Licor 43 en aardbeiroom vulling. Je kunt hier in normale tijden ook koffie en gebak nuttigen. Zo heb ik een taartpunt van Pattiserie Holtkamp mee naar huis genomen en thuis lekker opgesmikkeld.
Deze plaats is een chocoladehemel. Je kan er heerlijk koffie drinken met gebak. En er is allerlei soorten chocolade te koop. Je kan het niet zo gek bedenken of het is er. Van chocolade bierflessen tot chocoladepumps. En van "gewone" chocolade tot exclusieve bonbons. Hele vriendelijke mensen kortweg een topwinkel.
Fantastische cappucino en gezellig personeel. Jammer dat ik geen warme chocomel lus maar de Franse chocomel die ze daar serveren moet een aanrader zijn. Ik kom zeker nog eens terug voor een heerlijk stukje gebak of een Burens Torentje.
Heerlijk koffie gedronken met een heerlijk taartje! Deze mensen hebben echt de gun factor. Heel vriendelijk,persoonlijk en lief. En bovenal de chocola is niet te weerstaan! Absoluut een aanrader!
Wat een sortering en zo veel verschillende smaken, dan heb ik het nog niet over de eigen gemaakte truffels gehad die smelten in de mond en dan te bedenken dat ik er normaal niet zo gek op bent. Kan thuis niet blijer maken als ik bij World of Chocolate Buren geweest.
Bij toeval kwamen we hier terecht voor koffie en warme chocomelk welke beide zeer goed waren en daarna nog veel te veel chocola gekocht, Mooie winkel en prima producten aanrader dus
Wat een heerlijke koffie. Chocolade zoals chocolade moet zijn. Heel vriendelijke bediening. En dan ook nog Charles Aznavour.
Heerlijke chocolade, en even gezellig kunnen zitten voor een bakje koffie met voortreffelijk gebak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid