facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ChiTrust

ChiTrust

Info

Yanky Ong geeft acupunctuur behandelingen en Chi Neng® Qigong trainingen.
Yanky Ong werkt samen met Carola Wallet van Chicaro en organiseren samen workshops, weekenden en vakantie met Bewegingsleer Chi Neng® Qigong / yoga / meditatie.

Geschiedenis

We bieden trainingen aan mensen waarbij de kwaliteit van leven is verstoord/verminderd door een (chronische) aandoening, of mensen met uiteenlopende klachten. Dat kan in een groep, waar iedereen op zijn/haar eigen niveau aan kan deelnemen en er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ook is het mogelijk om individuele training te krijgen op locatie of thuis in de eigen omgeving. Tijdens de trainingen maken we gebruik van oefeningen uit de helende Chinese bewegingsleer Chi Neng® Qigong, doen ook ademhalingsoefeningen en sluiten we iedere training af met een korte ontspanning.



"Acupunctuur voor diverse klachten kunt u terecht bij mij. Bezoek de website voor meer informatie."
Adres: Dorpsstraat 26, Doorn
Telefoonnummer: +31612138089
Stad: Doorn
Route: Dorpsstraat 26


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ellis - Praktijk voor Mesologie Ellis - Praktijk voor Mesologie 1 km Nieuws, weetjes en tips over gezondheid, het menselijk lichaam en voeding.
Healing praktijk The Green Woman Healing praktijk The Green Woman 3 km Ieder lichaam heeft een zelfhelend vermogen maar soms kan je wel wat hulp gebruiken.
Ada Knol Healer-Reader-Coach & HSP Coach Ada Knol Healer-Reader-Coach & HSP Coach 5 km Persoonlijk leiderschap vanuit hoogsensitiviteit en verbinding. Als HSP Coach en Heal...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid