facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractor Cambie Breda

Chiropractor Cambie Breda

Info

Chiropractor Cambie; de nek- en rugspecialist in Breda. Chiropractie richt zich op de wervelkolom en doet pijn verminderen of zelfs verdwijnen!



"Praktijk voor chiropractie. Wij zijn gespecialiseerd in neurologische chiropractie en het helpen bij nek en rug gerelateerde klachten.U kunt bij ons terecht met klachten als hoofdpijn, whiplash, migraine, geheugenproblemen, lage rugpijn, nekpijn, artrose, stennes en scoliose.Voor meer informatie kunt u terecht op onze website."
Adres: Ginnekenweg 261, 4835 NB Breda
Telefoonnummer: 0031763032816
Stad: Breda
Route: Ginnekenweg 261
Postcode: 4835 NB



op zoek naar gerelateerd: Ginnekenweg 261 Breda, Chiropractor Oosterhout, Chiropractor Baarle nassau, Scoliose chiropractor
Recensies
5 jaar geleden bij Kris terecht gekomen met een hernia. Heeft mij toen fantastisch geholpen. Sindsdien ga ik bij klachten en voor "onderhoud" altijd naar Kris. Hij kent mijn rug het beste en kan mij precies vertellen wat ik beter wel en niet kan doen. Zelfs vanaf mijn vakantieadres kon ik Kris telefonisch raadplegen en goed advies kunnen krijgen. Hij heeft echt een bak met ervaring en kennis. Ik moet er 3 kwartier voor in de auto zitten maar heb het er zeker voor over!
Herman Brus: Kris is systematisch, ter zake kundig. Bereikt aanmerkelijk effect. In mijn beleving onderhoud algehele fysieke konditie, gerichte oefeningen en ergonomische adviezen bijdragend aan onderhoud bereikte resultaten. Kris altijd bereid hierover mee te denken. Voor mij; in 2 maanden 90% verbetering rugklachten. Tien jaar jonger. Is zeer bemoedigend.
Na jarenlange structurele fysiobehandelingen voor mijn nek- en hoofdpijnklachten kwam ik via een vriendin bij Chris terecht. Ik stond open voor iets nieuws. Ik kwam er al snel achter dat Chris meer is dan een chiropractor. Hij kijkt verder, de oorzaak kan best eens uit een andere hoek komen dan je zelf had gedacht. Iedere keer weet Chris mij weer te verrassen. Ik luister altijd vol bewondering naar zijn uitleg en enthousiasme. Het belangrijkste is nog, het werkt. Ik ben tot dusver van mijn hoofdpijnklachten af en zijn nu mijn nek aan het behandelen.
Wat een fantastische specialist is Kris, en fijn hoe betrokken hij altijd met je is. Hij zorgt al jaren dat ik zonder pijn door het leven kan. Ik rij meer dan een uur naar Kris dus dat zegt wel genoeg over zijn kwaliteiten.
Ik was al onder behandeling toen ik door een val op de fiets een hersenschudding opliep. Ook hiermee heeft Kris mij goed geholpen. Hij doet een uitgebreide analyse van het probleem, behandeld dit en blijft dit toetsen.
Absolute aanrader! Heb zelf al jaren migraine. Ben zowel bijna overal geweest van neuroloog tot fysiotherapeut. Dacht zal deze praktijk is proberen. Kennis gemaakt met Kris. Bij de intakegesprek had ik al zoiets van hij weet waar ik het over heb. Heb echt vooruitgang geboekt. Expert in zijn werk. Nadat U de praktijk heeft bezocht weet U waar ik het over heb!
Al vele jaren heel veel last van nek, rug en schouders. Na enkele weken van intensieve behandelingen prima resultaat en verlichting van pijn. Nu de sessies rustig afbouwen. Zeer tevreden dus. Bedankt Kris
Bijna 4 maanden kom ik nu bij Chiropractor Kris Cambie omdat ik fybromialgie heb. Het pad dat we samen aan het gaan zijn is nu al succesvol en vooral hoopvol voor nog meer verbetering van mijn pijnklachten in de toekomst. Kris gaat niet alleen uit van de klachten, maar vooral van wie jezelf bent en wat jij nodig hebt. Hij legt heel duidelijk uit wat hij gaat doen en vooral ook wat er van mijzelf verwacht wordt. Kris is meer dan Chiropractor, hij denkt duidelijk ook buiten de geëigende paden. Ik gun iedereen met klachten iemand als Kris!
Kris heeft mij fantastisch behandeld, enerzijds voor mijn rug- en nekklachten ik heb een zittend beroep anderzijds preventief tijdens mijn zwangerschap voor o.a bekkenklachten. Kris is zeer kundig, luistert goed en legt alles goed uit. Ik raad hem dan ook zeker aan!
Kris heeft mij fantastisch behandeld voor een kuit- en heupblessure die ik opliep in de voorbereiding naar de marathon van Berlijn. Kris probeert echt de dieperliggende oorzaak te achterhalen, rust niet tot hij die heeft gevonden, en is heel professioneel in zijn behandelingen. Mede door Kris heb ik een geweldige marathon gelopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid