facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Wijchen Druten

Info

Chiropractie Wijchen - Druten

Geschiedenis

Chiropractie Wijchen is sinds 2000 gevestigd in het centrum van Wijchen. Vanaf het begin hebben we de praktijk een warme, persoonlijke uitstraling gegeven. Omdat de praktijk erg hard groeide, hebben we sinds juni 2009 ook een praktijk in Druten geopend. De praktijk in Druten bevindt zich aan de rand van Druten aan de van Heemstraweg.

Chiropractie Wijchen-Druten behandelt mensen van jong tot oud, met ver uiteenlopende klachten.

Mocht u op dit moment behoefte hebben aan meer informatie dan kunt u ons bellen of mailen (zie contact informatie) maar u kunt ook naar: www.chiropractie.nl Op deze site staat veel algemene informatie over chiropractie.



"Bewegen is goed, vrij bewegen is beter! Dit is het motto van onze chiropractie-praktijk. Ons doel is om er voor te zorgen dat u zich weer vitaal en gezond voelt en kunt doen wat u wilt.In 2001 zijn Rianne en Arnold Steeg-Janssen met hun praktijk gestart in Wijchen. Negen jaar later werd een 2e praktijk in Druten geopend. Inmiddels werken er 4 chiropractoren in de praktijk. Naast Rianne Steeg-Janssen werken Douwe Enserink, Gemma van Aar en Renske Versloot als chiropractoren afwisselend op beide locaties. Alle chiropractoren zijn universitair geschoold. Zij worden ondersteund door Arnold Steeg-Janssen praktijkmanager en 6 praktijkassistentes die tevens afwisselend op beide locaties werkzaam zijn."
Adres: kasteellaan 28a, 6602 DE Wijchen
Telefoonnummer: +31246456955
Stad: Wijchen
Route: kasteellaan 28a
Postcode: 6602 DE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Wijchen baby, Fysiochiro Wijchen, Chiropractie slijmbeursontsteking, Shockwave therapie Wijchen, Chiro Fysio
Recensies
Wij zijn met onze dochter van 8 weken oud langs geweest vanwege diverse klachten bij haar. We vonden het een spannende stap, maar ze leggen alles goed uit en nemen de tijd. Complimenten aan onze zeer deskundige, kindvriendelijke behandelaar Rianne! Door haar gedegen en zorgvuldige aanpak gaf ze het vertrouwen dat ons kind in goede handen is. Het resultaat is een meer ontspannen tevreden meisje die in meer houdingen kan liggen/zitten.
Een afspraak voor einde middag netjes 's ochtends afgebeld ivm spoedklus op het werk. We moeten toch €60 euro betalen omdat we niet 24 uur van tevoren gebeld hadden!!! Een spoedklus moet nu eenmaal per direct gemaakt worden en dat wordt uiteraard niet een dag van tevoren gemeld. Anders zou het geen spoedklus heten....
Een goede praktijk met deskundig advies, binnen een paar behandelingen van mijn klachten af. Nu periodiek in onderhoud en klachten blijven weg.
Hele fijne chiropractor! Erg vriendelijk en gericht op je klachten en het oplossen ervan. Zeer tevreden over de service ook van de baliemedewerkers.
Super vriendelijk en kundige mensen kom al jaren en ga elke keer weer met een goed gevoel naar huis
Deskundige en vriendelijke mensen. Echt een aanrader. Zelf heb ik er veel baat bij.
Fijn en kundig team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid