facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Vught

Chiropractie Vught

Info

Chiropractie houdt zich bezig met het opsporen en oplossen van bewegingsstoornissen in gewrichten. De behandeling werkt curatief en preventief !!

Geschiedenis

Chiropractie houdt zich bezig met het opsporen en oplossen van bewegingsstoornissen in gewrichten, vooral van de wervelkolom. Chiropractie gaat uit van het principe dat een goed werkend zenuwstelsel essentieel is voor een goede gezondheid en lichamelijke functies. Afwijkingen in de wervelkolom kunnen het zenuwstelsel hinderen.

Snelweg voor informatie

Een gezonde rug is belangrijker dan de meeste mensen beseffen. Het ruggenmerg ligt in de wervelkolom en is als een snelweg van informatie door het lichaam: de zenuwen in de wervelkolom verbinden de hersenen met de rest van het lichaam en sturen informatie over en weer. Een storing in het zenuwstelsel werkt als een wegopbreking. Informatie wordt niet meer op tijd of zelfs verkeerd afgeleverd, waardoor het aangestuurde lichaamsdeel slechter functioneert en klachten op afstand ontstaan. Bewegingsbeperkingen in de wervelkolom kunnen de zenuwen verstoren en daarmee de algehele gezondheid aantasten.

Bewegingsstoornissen

Een ernstige gewrichtsbeperking, zowel van de wervelkolom als van andere gewrichten, kan de omliggende zenuwen direct hinderen. Bij kleinere afwijkingen ontstaat eerst lokale spierspanning, soms onopgemerkt, of lokale pijn. Vervolgens raken de omliggende zenuwen geïrriteerd, waardoor hun werking verslechtert en andere klachten ontstaan. Door de bewegingsstoornis op te heffen probeert de chiropractor de zenuwfunctie te herstellen, waardoor organen en weefsels weer normaal kunnen werken.

Chiropractie is niet hetzelfde als fysiotherapie, osteopatie, manuele geneeswijze of manuele therapie. Chiropractie is een oud beroep ontstaan in 1896 en mn wijd verspreid in de engelstalige landen. Wilt u een keer meer informatie over chiropractie bel ons op 073-6840194 of mail [email protected]. Of kijk op onze site www.chiropractievught.nl



"Bij Chiropractie Vught staat de gezondheid en het welbevinden van patiënten centraal. Wij vinden het belangrijk de behandeling zorgvuldig op de patiënten af te stemmen en te voorzien van duidelijke en eerlijke uitleg. Wij willen het beste resultaat voor de patiënten.In onze visie is een goed werkend zenuwstelsel essentieel voor een goede gezondheid en optimale lichamelijke sportprestaties. Wij dragen daaraan bij door bewegingsstoornissen in uw wervelkolom en andere gewrichten op te heffen door middel van hoog kwalitatieve chiropractische zorg.Om de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg te leveren stellen wij hoge eisen aan de opleiding en ervaring van onze chiropractoren."
Adres: Stationsstraat 20, 5261VB Vught
Telefoonnummer: +31736840194
Stad: Vught
Route: Stationsstraat 20
Postcode: 5261VB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Tom van der Velden chiropractor, Chiropractor online afspraak maken, Brussee chiropractor, Chiropractor behandeling, Chiropractor wielrennen, Hoe vaak naar chiropractor, Osteopaat Vught, Manuele therapie Vught
Recensies
Na maanden met problemen aan de onderrug en heup kwam ik bij Chiropractie Vught terecht. In plaats van stijfheid in de heupen en onderrug werd er gefocust op een scoliose. Na een cyclus van 6 behandelingen zouden de klachten weg moeten zijn. Na 5 behandelingen was het al opgelost en liep hardlopen ik weer als vanouds. Ik kreeg daardoor ook keurig het advies dat een 6e keer niet meer nodig was. Tijdens de behandelingen waren zij erg flexibel in afspraken en dan tijden. Één keer was ik te laat en belde ik hierover. Zij gaven toen direct aan dat aan het einde van de dag nog een plekje was en dat ik die eventueel in zou kunnen vullen. Verder is de sfeer heel gemoedelijk en prettig. Als ik één klein puntje, maar dan ook echt een klein puntje, ter verbetering zou mogen geven is het dat het in de periode dat ik in behandeling was november/december het wel iets aan de frisse kant was om in je ondergoed te zitten wachten op de chiropractor. Maar verder zeer tevreden met de behandelingen, het contact en het resultaat.
Ik ben ontzettend blij met de behandelingen die ik heb bij mijn chiropractor Tom. Hij heeft mij op een professionele en zorgzame manier geholpen bij het verminderen van mijn pijn en het verbeteren van mijn algehele gezondheid. Hij legde elke stap van de behandeling duidelijk uit en gaf mij goede adviezen om mijn herstel te ondersteunen.
Jaren iedere dag last van mijn rug gehad. Fysiotherapie e.d. hielp niet meer. Nu kom ik al jaren bij chiropractie Vught en heb nog maar een ele enkele keer last van mijn rug. Blij dat ik daar terecht ben gekomen en ik kan het iedereen aanbevelen die last van rugpijn heeft.
Fijne chiropracter. Is erg kundig en maakt plan van aanpak hoe behandeling verloopt en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Gebruikt arniflor en biofreeze tijdens en na behandeling. Vind ik een groot plus punt. Ik ben hier terecht gekomen met Hernia en zenuwpijn in been. Na een aantal behandelingen ging het stukken beter. Erg blij met deze praktijk. Echter aanrader! Tevens makkelijk parkeren zowel in Den Bosch als in Vught!
Na een ongeluk zo'n 30 jaar geleden steeds last van schouders en nek. Met het klimmen der jaren wordt het langzaam erger en minder mobiel. Daarom naar de chiroprator Tom in Vught. Snel een afspraak kunnen maken voor 8 behandelingen. En elke behandeling merk ik dat het iets beter gaat. Volgende week de laatste behandeling en dan eens per 3 maanden een soort van APK. Wel wat last van spierpijn na de behandeling, maar niet overmatig. Jammer dat mijn verzekering slechts een deel vergoedt circa 50 %, terwijl zij tradicionale fysiotherapie, die bij mij minder goef werkt, wel vergoeden.
Ik sluit me aan bij de positive recensies: Wim heeft mij erg fijn begeleid, open en oprecht betrokken, empathisch en meedenkend; erg blij om hier na 1.5 jaar pijn behoorlijk te zijn verbeterd in mijn houding en mobiliteit. echte aanrader! bedankt team!
Ik heb een aantal behandelingen voor rugklachten bij Tom gehad. Hij legt alles heel goed en geduldig uit. Ik ben zeer tevreden en heb veel baat bij de behandelingen. Ik kan het iedereen aanraden!
Ivm beginnende heupslijtage op bezoek bij Chiropractie Vught. Bestaande klachten echt veel minder geworden door behandeling. Ik kan nu met minder pijn en minder reactie weer sporten.
“Wonderdokter” Binnen een paar keer was ik van mijn rugklachten af en nu blijf ik halfjaarlijks komen voor onderhoud waardoor mijn rugklachten gelukkig weg blijven
Als er niks meer helpt, Wim Brussee en zijn team helpt! Vakkundig, veel persoonlijke aandacht, moderne praktijk. Ik ben heel tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid