facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Tiel

Chiropractie Tiel

Info

Welkom! Volg ons op deze pagina als je meer wilt weten over rug- en nekklachten en alle andere aandoeningen die wij dagelijks zien. Lees wat je er zelf aan kunt doen, ontvang algemene gezondheidstips. Kijk ook eens op www.chiropractie-tiel.com

Geschiedenis

Chiropractie Tiel is al ruim 20 jaar een begrip in Tiel en omstreken. Patiënten met een breed scala aan klachten worden bij ons op een verantwoorde en deskundige manier volgens de meest recente inzichten behandeld. Al onze chiropractoren zijn volledig gekwalificeerd volgens de normen van de ECU en aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en Stichting Chiropractie Nederland



"Chiropractie Tiel Zutphen is specialist inrug- en nekklachten. In onze aanpak kijkenwe verder dan de pijn. We behandelen nietalleen symptomen, maar lossen het probleemop. Op korte én lange termijn. Ook krijg je adviezenom klachten in de toekomst te voorkomen.Zodat je weer pijnvrij door het leven kunt!"
Adres: Prinses Beatrixlaan 21, 4001 AG Tiel
Telefoonnummer: 0344-613004
Stad: Tiel
Route: Prinses Beatrixlaan 21
Postcode: 4001 AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Geldermalsen, Dry needling Tiel, Nekspecialist Nederland, Nekspecialist mechelen, Chiropractie Zutphen, Chiropractor Kesteren, Roel te Kolstee
Recensies
Nadat ik mijn schouderblad had gebroken en er telaat achter ben gekomen heeft Roel mij goed geholpen. De klachten zijn zo goed als weg! Zeker een aanrader!
Ik heb lange tijd last gehad van nek- en schouderklachten. Hierbij kwam uiteindelijk ook migrainehoofdpijn bij kijken. Dit werd voor mij de spreekwoordelijke druppel en ben toen gestart met chiropractie bij Ivar, in de hoop dat hier wat aan gedaan kon worden. En niets bleek minder waar! Inmiddels ben ik 6 behandelingen verder en zo goed als van mijn klachten af ik heb een behoorlijke belasting op mijn werk. Nu eigenlijk alleen nog eens in de zo veel tijd voor “onderhoud”. Ivar is duidelijk in hoe hij zijn behandelingen aan gaat pakken en bespreekt ook vóór iedere behandeling hoe het is begonnen en hoe het tot nog toe verloopt. Ik ervaar dat als heel prettig en kan iedereen aanraden om voor dergelijke klachten naar Chiropractie Tiel te stappen.
Ik ben al jaren patiënt van de praktijk Chiropractie in Tiel en word meestal behandeld door Roel en bij zijn afwezigheid door Ivar. Met meestal klachten voor mijn rug die vast is gezet na vele operaties. Maar ook voor andere klachten kan ik terecht en word ik altijd goed geholpen. Zoals nu bv met tennisarmen krijg ik drynealing. Kan dus echt iedereen aan raden die welke klachten dan ook maar heeft ga eens naar hun toe. Baad het niet dan schaad het niet zeg ik altijd. Echt een aanrader om een keer kennis te maken met deze praktijk.
5 jaar geleden heeft mijn huisarts me doorverwezen om me bij Chiropractie Tiel te laten helpen aan mijn terugkomende rugklachten. Door de ernst van de klachten op dat moment kwam ik 2x per week bij Ivar Schenkt. Na enkele weken werden de klachten aanzienlijk minder en hebben we het aantal bezoeken afgebouwd. Dankzij de behandelingen van Ivar ben ik al jaren klachtenvrij. Momenteel laat ik mijn rug en nek 3x per jaar nakijken.
Ik kom al jaren bij deze praktijk en ben zeer tevreden over de professionele hulp die geboden wordt. Af en toe heb ik even een "APK" nodig en dienen mijn onderrug en nek behandeld te worden, zodat ik weer vrijer kan bewegen en minder klachten heb. Het fijne bij Roel is dat hij niet alleen goede behandelingen geeft, maar ook altijd aanspoort om aanvullende oefeningen te doen en bewust te zijn van houding en beweging. En persoonlijk vind ik het erg leuk dat Roel altijd zo bevlogen vertelt over ontwikkelingen in het vakgebied, waardoor een bezoek ook nog extra interessant is. Voor mij werkt het in ieder geval erg goed!
Het was in mijn voor de zoveelste keer in mijn rug geschoten, kwam op advies van mijn werkgever hier terrecht. Nadat ik hier ben geweest, weet ik eindelijk wat deze praktijk voor mij kan doen! Verbaasd was ik toen ik geholpen was. Ik kon vrijwel bijna pijnloos liggen, opstaan en op een gewone stoel zitten. Ik was ook bijna in 2 dagen hersteld! De volgende keer dat dit weer gebeurd ga ik niet meer heel lang met pijn lopen maar maak ik direct een afspraak! Gewoon helemaal top!!
Chiropractie zei mij helemaal niets, totdat iemand mij adviseerde om naar een chiropractor te gaan. 'Wellicht dat een chiropractor jou van je rugpijn kan verlossen, ga dan naar Tiel', vertelde deze persoon mij. De website sprak me aan: beweeglijkheid, balans en stabiliteit moeten in het lichaam verbonden zijn om goed te kunnen functioneren. Daar ben ik het helemaal mee eens. Dat blijkt ook wel uit de resultaten die ik, dankzij mijn behandelaar, in korte tijd heb bereikt. Overdag heb ik geen rugpijn meer, dat is echt een verademing. Ik hoop er 's nachts ook van af te komen, maar daar heb ik wel vertrouwen in. De praktijk is goed georganiseerd, je kunt zelf je afspraak inplannen en zelf je chiropractor kiezen. Daarna ontvang je via de mail een vragenlijst, waar de behandelaar op voorhand al mee aan de gang gaat, geen tijdverlies dus. Ook voor jezelf is het invullen van de vragenlijst een goed middel om je eigen klachten in beeld te krijgen. Wacht niet te lang, maar onderneem actie. Ik kan deze praktijk dan ook van harte aanbevelen. Alike Kloosterman, Ochten
Mijn ervaring is erg goed ik heb veel baat gehad bij de regelmatige behandelingen. Iedereen is vriendelijk en het is geen probleem om je afspraak te verzetten mocht er onverwachts iets zijn. Van te voren word je via de mail er nog eens op geattendeerd dat je binnen twee dagen een afspraak hebt.
Voor een blessure bij Ivar geweest, ik ben daar snel van mijn pijn en klachten afgeholpen. Nu kom ik zo af en toe nog terug voor het losmaken van mijn nek en rug waardoor ik ook geen last meer heb van hoofdpijn. Eerder naar de fysiotherapie geweest maar dan duurt het langer eer je van je klachten af bent.
Er is veel kennis van bewegingsleer aanwezig in de praktijk. Hierdoor kan men objectief adviseren bij klachten die het bewegen belemmeren, en deze gericht behandelen. Daarbij is het prettig dat veel zorgverzekeraars de kosten deels vergoeden. Prettige omgang met de behandelaar. Mijn klachten voortkomend uit een hernia zijn al een aantal jaren onder controle zonder de noodzaak van opereren, en men heeft bijgedragen aan een zéér voorspoedig herstel waardoor ik weer volledig kan functioneren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid