facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Sikking

Chiropractie Sikking

Info

Chiropractie praktijk gericht op mensen met rug en of nekklachten. Gespecialiseerd in sport, maar iedereen van jong en oud is welkom!

Geschiedenis

Chiropractie is een professie die zich bezighoudt met de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat, voornamelijk de stoornissen die betrekking hebben op de wervelkolom. Chiropractie is een aanvullende discipline op de traditionele geneeskunde en moet niet als een alternatief daarvan worden beschouwd. De chiropractor heeft daar de status van zorgverlener in de eerstelijnszorg en heeft een onafhankelijke behandelingsbevoegdheid zoals die van een arts of tandarts.

In Nederland is chiropractie een vrij beroep dat valt onder de noemer ‘alternatieve of complementaire geneeskunde’ en tot op heden is het beroep niet officieel door de overheid gereguleerd en erkend. Met de oprichting van de Stichting Chiropractie Nederland (SCN), een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsbevordering en bewaking van de uitoefening van chiropractie in Nederland, probeert men in navolging van de volgens de wet BIG gestelde eisen te werken. Het beroep van chiropractor en zijn vakgebied worden transparanter gemaakt voor de patiënt en werkers in de gezondheidszorg, door nauwkeurig alle kwaliteitseisen vast te leggen en te omschrijven.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte of het gehele tarief.



"Chiropractie Utrechtse Heuvelrug is expert op het gebied van de wervelkolom. Onze behandelaars zetten hun deskundigheid in bij rug- en nekklachten en klachten die hieruit voortvloeien zoals hoofdpijn, kaakklachten en uitstraling in armen of benen. Wij geloven in eigen regie. Alleen wie openstaat voor verandering, kan invloed uitoefenen op zijn klachten en zich niet kortstondig, maar duurzaam beter voelen."
Adres: Pomplaan 1, 3956 VJ Leersum
Telefoonnummer: 0343-450317
Stad: Leersum
Route: Pomplaan 1
Postcode: 3956 VJ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Veenendaal, Moe na chiropractor, Nazorg chiropractor
Recensies
Ik ben 3 weken geleden langs geweest voor een massage met aansluitend een behandeling bij Chiropractor D.J. Sikking. De massage was echt heel fijn, stevig waar nodig en meer aandacht op de plekken die ik aangaf. De behandeling er direct na was erg fijn, doordat alle spieren lekker los waren. De manipulaties gingen hierdoor ook dieper en makkelijker. Sindsdien word ik niet meer met een pijnlijke stijve onderrug wakker.
Al jaren kom ik bij Dirk-Jan en tot grote tevredenheid. Sinds ik hier loop ben ik niet 1 keer meer naar de fysiotherapeut geweest vanwege klachten die anders maar niet weggingen. Ook bij een dreigende hernia heeft hij mij heel goed geholpen. Nu ga ik eens in de paar maanden en dat gaat prima, minder klachten en geen andere behandelingen meer nodig. Ook een mooi pand tegenwoordig!
Heerlijke, stevige massage van Ineke Weima gehad vanmorgen. Zeer kundige en aardige dame. Ze vond binnen no time mijn pijnpunten en heeft mij van mijn gespannen schouders afgeholpen! Ik kom zeker terug!
Jan Boersma heeft mij goed geholpen bij het verminderen van pijn in de liezen, rug en nek. Jan is uiterst deskundig en prettig in de omgang. Ik kan hem en dit bedrijf van harte aanbevelen.
Ik kom nu al een tijdje bij Dirk-Jan nav klachten die ik al jaren had. Na een paar behandelingen werden de klachten stukken minder. Dirk-Jan luistert goed naar je en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel weer weg gaat. Zeker zou ik deze praktijk aanraden.
Al na de eerste behandeling heb ik enorm veel verbetering gevoeld betreft de stijfheid die ik in mijn onderrug voelde. Wat bleek is dat er veel meer vast zat in mijn lijf, wat in de afgelopen weken allemaal onder handen is genomen. En nu na een paar behandelingen zijn we alweer aan het afbouwen omdat het gewoon heel goed gaat! Ik beweeg me veel vrijer dan voorheen, echt superfijn!! Ik raad iedereen de behandelingen van Dirk Jan aan.
Ik ben fantastisch geholpen door Dirk-Jan. Op advies van mijn fysio ben ik doorverwezen naar de chiropractor. Door mijn complicatie was het niet meer mogelijk om pijn vrij te kunnen sporten of wandelen. Ik merkte al na een paar behandelingen vooruitgang. Dirk-Jan is professioneel, heeft veel ervaring en neemt de tijd om te luisteren naar je klachten. In samenwerking met de fysio heeft Dirk-Jan er voor gezorgd dat ik nu weer kan opbouwen naar volledig herstel.
Ik kom al jaren bij Dirk-jan op aanraden van de chiropractor van mijn paard, die zelf ook patiënt is bij hem! Het is super belangrijk dat je lijf 'bot technisch" goed in elkaar zit om normaal en soepel te blijven functioneren. Toen ik 2 jaar geleden last had van een schouder impingement, heeft Dirk-jan me daar ook super in begeleid en vanaf geholpen. Ik blijf preventief elke 2 maanden onder behandeling zodat we blessures voorkomen. Als je een drempel hebt om te gaan, stap erover heen en ervaar de kundigheid binnen het CUHR team, kan het echt iedereen aanraden.
Dirk-Jan is een hele kundige en professionele chiropractor die snel mijn schouderklachten kon behandelen. Ik had al jaren pijnklachten en ben bij verschillende professionals geweest fysio/osteopathie maar door zijn aanpak heb ik minder pijn en heb goede hoop, definitief pijnvrij te worden.
Zeer professioneel, communicatief goed en een 'gentle' beoefenaar van zijn vak. Jan Boersma is een fantastisch goede chiropractor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid