facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Optimal Health

Info

Heb je klachten en beperkt het je in je dagelijkse leven? Wil je van de pijn én de oorzaak af? Wil je gezond worden en blijven? Bel ons! www.chiropractieoptimalhealth.nl



"Ons bedrijf heeft een vestiging in Assen, Groningen en Zwolle en er werken ongeveer 20 mensen verdeeld over alle vestigingen. We hebben een holistische visie op gezondheid. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen de pijn de symptomen; we willen weten waar de oorzaken zitten en gaan daarmee, sámen met jou, aan de slag. Je zult gaandeweg merken dat allerlei factoren daarbij belangrijk zijn; eigenlijk alles wat je doet, eet, drinkt, meemaakt, etc. Dit alles is van invloed op jou en dus op jouw gezondheid!"
Adres: Rivierenhof 80, 9725 HC Groningen
Telefoonnummer: 050- 314 6098
ln.negninorghoc@ofni
Stad: Groningen
Route: Rivierenhof 80
Postcode: 9725 HC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: vacature chiropractie optimal health, chiropractie groningen drachten, chiropractor groningen baby, chiropractor assen vaart, chiropractor groningen zondag, chiropractor appingedam, chiropractor groningen eendrachtskade, openingstijden chiropractie groningen
Recensies
Ik kwam naar de praktijk ivm lage rugpijn met uitstraling naar mijn linkerbeen. De screening vooraf is heel goed, ze brengen je helemaal in beeld en zien waar de knelpunten zitten en hoe ze een zo goed mogelijke behandeling kunnen opstellen. Heel doelgericht en per persoon opgesteld! Het is meer dan alleen kraken! Ik had een traject van 6 weken 2x per week en daarna afbouwen. De klachten zijn op dit moment helemaal verdwenen! Ik ben hier super blij mee en dankbaar voor de behandeling en de oefeningen die ik mee kreeg van Michele en Vincent!
Nadat ik 4 artsen bezocht had in het ziekenhuis omdat ik pijnscheuten had in mijn onderbenen en steeds meer last kreeg van mijn knieën. Namelijk een neuroloog, reumatoloog, orthopedie en een revalidatie arts kwam ik uit bij mensendieck. Moest er maar mee leren leven ,was het antwoord. Daar was ik het niet mee eens!! Na een jaar bezoeken en wachttijden was ik er wel klaar mee. Heb toen via Facebook mij aangemeld bij Chiropractie Optmal Health, waar ik toen een intakegesprek heb gehad. Ben een traject aangegaan van 8 weken, 3 keer in de week.Na de eerste week werd de pijn al dragelijker. Het waren niet mijn knieën!! Het was mijn rug!! Ik zat op slot. De behandeling slaat goed aan. Kan gewoon weer door mijn knieën, en op mijn knieën weer werken. Ik beveel het een ieder aan om bij klachten waar ze in het ziekenhuis niet uit kunnen komen om hier eens langs te gaan. Het zijn korte afspraken, kost dus niet veel tijd. Alleen jammer dat er niet meer dan 400 euro vergoedt word door de zorgverzekering. Terwijl het wel een werkende therapie is Ik ben zeer tevreden
Als eerst spreekt mij de visie van hun praktijk erg aan. Ik zie hun visie als heel duidelijk en logisch. Ik loop al jaren te sukkelen met fysieke klachten. Ik had al van alles geprobeerd. Veel met mijn houding bezig geweest. Op regelmatige basis naar andere specialisten. Personal training etc. Vaak ging het een tijdje goed maar de klachten gingen zijn eigenlijk nooit weggeweest. Omdat mijn vriendin en kinderen toen nog baby’s ook bij Vincent en Michelle zijn geweest, heb ik besloten om een intake te doen bij Vincent. Mijn zoontje huilde echt bijna de hele dag door. Na de eerste behandeling huilde hij niet meer zoveel als anders en sliep een stuk rustiger. Ook na mijn eerste behandeling liep ik de dag er na zo goed als pijn vrij bij. Na mijn intake, eerste behandeling en de duidelijke uitleg van Vincent heb ik besloten om het complete pakket te nemen. Eigenlijk na de eerste behandeling gaat het na jaaaaaaaren weer redelijk tot zeer goed met mij. Alles begint weer te stromen in mijn lichaam. Heel veel energie weer en ik kan vrijwel alles weer doen zonder dat ik zeurende of irriterende pijn heb. Ik ben dus heel dankbaar. Het hele team is super aardig, altijd vrolijk, professioneelen ze denken allemaal met je mee. Ze zien je staan en richten zich echt op de persoon zelf. Ze kijken naar het diepere probleem en je merkt de vooruitgang van hun behandelplan. Nogmaals dankbaar en fijn blij met de resultaten die ik boek.
Door mijn werk als stratenmaker krijgt mijn rug behoorlijk wat te voortduren met als resultaat dat ik rond de kerst van 2022 geen stap meer kon zetten. het resultaat was ongeveer 12 pijnstillers per dag. waaronder tramadol. na een tip van een kennis ben ik bij Vincent terecht gekomen die mij na een scan een herstel traject voorstelde. de eerste 8 week waren intensief en daarna een periode van één keer in de week. na de eerste periode kon ik m'n pijnstillers al aan de kant schuiven.nu ben ik zover hersteld dat ik zelfs het hardlopen weer heb opgepakt. momenteel kom ik eens in de twee week voor onderhoud zoals Vincent zegt. al met al ben ik zeer tevreden over de behandeling en ook zeer tevreden over de sympathieke mensen die op de praktijk werken.al met al een aanrader
Michelle heeft mij ontzettend veel geholpen , ik had nek/schouders/rugklachten met uitstraling tintelingen en doof gevoel naar mijn linkerarm. Ik kon niet meer werk of slaap door de pijn. Sinds begin Michelle wist’t precies wat zij moet doen, zij was eerlijk over alle verwachtingen en wat ik heel erg fijn vind is dat niet alleen de klachten worden behandeld maar wel de hele platje , Michelle leg zo goed en duidelijk uit dat ineens je begrijpt wat met je lichaam gebeurd. Thanks Michelle!
Michelle heeft mij ontzettend geholpen met bewustwording van mijn houding waardoor vrijwel al mijn heup- en rugklachten weg zijn. Gaat heel zorgvuldig te werk en is niet beroerd om uitleg te geven over haar handelingen. Wat dat betreft een aanrader dus! Wel sta je vaak na 5 min en 60 euro lichter alweer buiten. Er hangt dus wel een behoorlijk prijskaartje aan investering in jezelf.
Wij zijn met onze baby bij Optimal Health terecht gekomen omdat hij een voorkeurshouding aannam. Omdat wij al eerder zeer goede ervaringen met deze praktijk hebben ook nu hier weer aangeklopt. Na enkele behandelingen hebben we een heel ander kind. Hij is veel relaxter en slaapt veel makkelijker. Echt een aanrader, zeer voorzichtige behandeling! Eigenlijk zou iedere baby ter controle even een keer nagekeken moeten worden is onze mening. Voor het kind geweldig goed en ook voor de ouders want het scheelt veel onverklaarbare huilbaby's.
Ons zoontje van 6 weken oud was continu aan het overstrekken, had weinig tot geen ontlasting en gigantische buikkrampen. Nu staat hij al 5 weken onder behandeling bij Michelle. En hebben inmiddels een heel ander vrolijk kindje. Hij kan veel beter met zijn krampjes omgaan, huilt lange na niet meer zo extreem wanneer hij krampen heeft. Ben zo blij met de behandeling. Zal het iedereen aanraden!!
Door de zwangerschap, bevalling en werk heb ik veel lichamelijke klachten gehad. Sinds ik bij Michelle onder behandeling ben samen met mijn dochtertje 1,5 jaar heb ik hier steeds minder last van. Door de bevalling ervaarde ook mijn dochtertje lichamelijke ongemakken en nu is het een super vrolijk meisje! Wij zijn zeer tevreden!
Ik was zeer sceptisch toen ik een afspraak had. Na een uitgebreide intake bleek e.e.a. niet echt in orde. Nou dat wist ik ook wel. Nu een paar maanden verder ben ik er nog niet. Maar kan wel stellen dat ik niet meer sceptisch ben. Ik heb eindelijk weer wat controle over mijn rugklachten. Kan nu nog niet alles maar heb er controle en grip op. Met de wekelijkse herhalingen kan ik eindelijk weer nagenoeg pijnvrij functioneren. Baat het niet, schaad het niet motto heeft mij erg geholpen. Dus bij twijfel toch maar eens doen?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid