facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Dinkelland

Chiropractie Dinkelland

Info

Chiropractie Dinkelland streeft naar het leveren van hoogwaardige zorg voor mensen met o.a. nek-, schouder-, hoofdpijn-, en lage rugklachten.

Adres: Molenstraat 8b, 7631 AZ Ootmarsum
Telefoonnummer: 0541 820393
Stad: Ootmarsum
Route: Molenstraat 8b
Postcode: 7631 AZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 16:00
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Hengelo, Chiropractie geschiedenis, Consult chiropractor, Chiropractor Delden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
3Care praktijk voor voedingsgeneeskunde 3Care praktijk voor voedingsgeneeskunde 175 meter In de praktijk houd ik mij bezig met verschillende onderdelen op het gebied van gezo...
Recensies
Na maanden nek/schouder/arm klachten heeft Jeroen mij met 2 behandelingen van de pijn afgeholpen. Voor mij zeker 5 sterren waard!
Super goede chiropractor. Wij zijn altijd super behandeld door Jeroen.We zijn hem dan ook vanuit Rijssen gevolgd naar zijn eigen praktijk in Ootmarsum. Erg kundig en klantvriendelijk. Ga zo door.
Jeroen is een zeer kundige chiropractor die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Zeker meer dan de 5 sterren waardering!
Prima adres, aanrader. Deskundig, 6 jarige universitaire opleiding. Weet wat hij doet en kijkt verder dan alleen het fysieke lijf! Heeft oprechte belangstelling voor de persoon die hij behandelt.
Beste chiropractor ooit! Neemt de tijd voor je.
Jeroen je hebt gouden handen zoals jij me van mijn rugpijn af hebt geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid