facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Borger

Chiropractie Borger

Info

Chiropractie Borger is een toegankelijke, vriendelijke praktijk met drie chiropractoren met veel ervaring in het behandelen van mensen en dieren.

Adres: Eeserstraat 14, 9531 CM Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-323020
Stad: Borger
Route: Eeserstraat 14
Postcode: 9531 CM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Zuidlaren, Chiropractor Drenthe, Chiropractie Stadskanaal, Chiropractor Groningen, Chiropractor Emmen, Chiropractor hond Groningen, Chiropractor Veendam, Chiropractie dieren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sonnehuis Sonnehuis 533 meter Praktijk voor: - Cranio- Sacrale ontspannings behandelingen - Voetreflexologie - Onts...
Recensies
Ik ben bij deze chiropractor geweest met nekklachten. De chiropractor heeft hierbij niet mijn volledige wervelkolom behandeld waardoor de klachten nog heftiger zijn geworden. Ook werd er gezegd dat ik mogelijk een beginnende nekhernia zou hebben, waar niks van blijkt te kloppen. Uiteindelijk ben ik naar een andere chiropractor geweest die wel bekwaam is en mij binnen 1 behandeling van al mijn klachten heeft afgeholpen. De betreffende chiropractor is bijzonder nalatig geweest. Wees gewaarschuwd!
Deskundig, vriendelijk, adequate behandeling, aanrader
Vertaald door Google Referentieplaats, wie weet mag ik ooit in deze gerenommeerde kliniek aanwezig zijn. Origineel Lugar referência, quem sabe um dia eu poderei atender nesta renomada clínica.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid