facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Avalon

Chiropractie Avalon

Info

Gespecialiseerd in behandeling van rug-, nek- en hoofdpijn.

Geschiedenis

De behandeling richt zich op stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat en de relatie met het zenuwstelsel. Omdat de wervelkolom voor een belangrijk deel het zenwustelsel omgeeft en beschermt, kunnen vooral stoornissen in de functie van de wervelkolom (ook wel blokkades genoemd), het zenwustelsel beïnvloeden en mogelijk diverse klachten veroorzaken. Door gericht onderzoek en behandeling lokaliseert en corrigeert de chiropractor deze blokkades. Hierdoor functioneert de wervelkolom weer optimaal zodat het lichaam zich kan herstellen.



"Chiropractie Avalon richt zich op de behandeling van rug-, nek-, schouder- en hoofdpijnklachten.Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in sport, echografie en shockwave. Ook voor dry needling en taping kunt u bij ons terecht.Onze chiropractoren zijn universitair opgeleid en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars waardoor behandeling gedeeltelijk vergoed word."
Adres: Wielstraat 22, 5664 HP Geldrop
Telefoonnummer: 0407878488
Stad: Geldrop
Route: Wielstraat 22
Postcode: 5664 HP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 12:00
Woensdag: 19:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Vijf sterren beoordeeld. Klantvriendeljk, in duidelijke Jip en Janneke taal te horen gekregen wat er aan de hand is. Prima en effectieve behandeling gehad door Chiropractor Bob Gregoire. Ook de nodige tips meegekregen. Een dikke vette 10 van mij. Ben 35 jaar in behandeling dus weet waar ik over praat. En kan het je aanraden indien nodig contact met Avalon op te nemen. Succes verzekerd.
Er wordt heel goed naar je lichaam gekeken. Ze denken enorm goed met je mee. Ik heb er ontzettend veel baat bij. Een aanrader!
Persoonlijke benadering bij behandeling van rugklachten, hoofdpijn of bijvoorbeeld een stijve nek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid