facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiptuning Janse Zeeland

Chiptuning Janse Zeeland

Info

Chiptuning Janse Zeeland staat voor kwaliteit. We hebben jarenlange ervaring in het tunen van vrijwel alle merken en modellen met de beste software.

Producten

Auto tuning, Chiptuning, dyno, vermogensmeting en meer.

Adres: Boshoekweg 9, 4353 SE Serooskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 53669236
ln.dnaleezesnajgninutpihc@ofni
Stad: Serooskerke
Route: Boshoekweg 9
Postcode: 4353 SE



op zoek naar gerelateerd: janse tuning, chiptuning zeeland, onderhoudsservice janse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pro Car Cleaning Pro Car Cleaning 3 km Professionele auto cleaning en detailing van interieur en exterieur. Met oog voor det...
Recensies
Vlot en vakkundig geholpen om mijn al wat oudere camper van een beetje nieuw leven te voorzien. Vermogen van 88pk naar 144pk, en koppel van 206Nm naar 321Nm. Ondanks de leeftijd en hoge gewicht, kan ik nu gewoon fatsoenlijk met het overige verkeer meekomen. Loopt stationair nu ook aanzienlijk rustiger.
Vermogentest laten doen door Chiptuning Janse Zeeland.. Wat een vakman !! Na wat overleg en informatie uitwisselen 1e run gedaan.. Die kwam uit op 192pk en 300Nm koppel.. Na wat knutselwerk opgeschroefd naar bijna 275pk met 435Nm koppel.. Bakje koffie nadien en met een goed gevoel de deur uit Bedankt voor de goede service!
Zeer positief! Na goed contact te hebben gehad met Peter over de mogelijkheden, besloten mijn auto te chippen. Was makkelijker gezegd dan gedaan, dus duurde het langer dan normaal. Met een leenauto kon ik naar huis om te wachten op zijn belletje. Resultaat: van 170 naar 192,4 pk! Een beste prestatie aangezien het blok geen turbo heeft. Netjes een vermogensuitdraai tijdelijke actie. Ook merkte ik dat de auto veel scherper was en prettiger mee te rijden! Ook het verbruik ging er op vooruit! Waar ik normaal op een traject 7.1L/100km nu 6.4 L/100 km. Echt een top plek, een top kerel die eerlijk en oprecht is. 100% een aanrader. Binnenkort langs met nog een aantal andere wagens.
Zeer slechte ervaring met de chip tuning bij Janse Serooskerke. Slechte service en communicatie. Je auto haalt lang zijn vermogen niet zoals voorgespiegeld. Als er iets kapot gaat door het tunen, heb je alleen garantie op de software. Voor de rest kan je het zelf uitzoeken, en blijft je achter met toren hoge reparaties, aan onderdelen die kapot zijn gegaan door het chip tunen. De prijzen die worden genoemd, worden voorgeschoteld als totaal prijs, later blijken de prijzen, wanneer je de rekening krijgt exclusief btw. Waardoor de prijs een stuk hoger ligt, dan andere garages. Zelf meegemaakt en al van meerdere mensen gehoord.
Peter is een deskundige op dit gebied. Legt alles netjes uit. Doet wat hij beloofd. Op de DYNOMAX vermogenstestbank zie je na het chippen direct het resultaat. Mijn auto ging van 136 naar 160pk. Rijdt een stuk fijner en zuiniger! Ik kan Chiptuning Janse Zeeland dan ook zeker aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid