facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chipclean

Info

Chipclean

Geschiedenis

Chipclean is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen van Digitale Spiegelreflex, Systeem en middenformaat Camera's, daarnaast zijn we thuis in het kalibreren van lenzen op body's die deze mogelijkheid hebben, en plaatsen van screenprotectors en nieuwe matglazen.

Onze taak

Zo veel mogelijk mensen helpen met het optimaliseren van DSLR camera's

Producten

Larmor, Mennter, Lensswabs by Chipclean

Adres: Bolder 1C, 6582BZ Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 024-3881572
ln.naelcpihc@ofni
Stad: Heumen
Route: Bolder 1C
Postcode: 6582BZ



op zoek naar gerelateerd: chipclean openingstijden, chipclean eindhoven, chipclean facebook, chipclean ervaringen, chipclean adres, chipclean kalibreren, chipclean lenskalibratie, review chipclean
Recensies
Al 17 jaar zorgt Ton dat al mijn camera’s iedere keer weer perfect gereinigd worden en dat mijn objectieven goed op mijn camera’s gekalibreerd zijn. Dat is een hele tijd en dat vertrouw ik alleen hem toe.
Super geholpen, prima service en vakmanschap. Zeer tevreden.
Top service!! Bedankt! En tot volgend jaar.
Super bedrijf ,afspraak maken ,daar komen en word direct en goed geholpen, super service goede prijs,kwaliteitsverhouding.
Professioneel, vriendelijk en de enige in Europa die in een stofvrije ruimte de camera reinigt. Ook de lenscalibratie is top, dank voor de service weer!
Goed werk geleverd, gratis koffie en toilet service.
Fijn gevoel als Ton je camera's heeft gereinigd! Na 2 jaar was het tijd om mijn Sony's te laten schoonmaken. Ton maakt een foto en je ziet meteen waar het vuil zich bevind. Een fijne man, leuke verhalen en een korte tijd geregeld. Dikke aanrader.
Dé specialist om je camera en objectieven te laten reinigen. En tevens te laten calibreren.
Top, camera weer in topconditie, lenzen gekalibreerd en eerlijk advies. Helemaal top!
Fantastisch geholpen met het calibreren van mijn lens. Ook een paar instellingen van mijn Z6ii waren een welkome aanvulling. Kom er zeker weer, wel een eindje rijden maar so be it.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid