facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinese Box Club

Chinese Box Club
Adres: Oranjeplein 241, 6006CX Weert
Telefoonnummer: +31495745920
Stad: Weert
Route: Oranjeplein 241
Postcode: 6006CX


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:30


op zoek naar gerelateerd: Chinees Weert bezorgen, Boba Tea Weert, PEKING Weert, Chinees Stationsstraat, Stadskantien Weert, Chinees restaurant, Chinees Nederweert, Chinees molenstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Azië Restaurant Azië 775 meter Heerlijk vers eten en geweldige cocktails! Echt een aanrader. De Zhao's kip was heerl...
De Aerpel De Aerpel 3 km De lekkerste verse friet van Weert
Recensies
Zeer goede kwaliteit eten, lekker vers en voldoende. Dit is perfect om even snel iets te halen.. Toch zit je hier met een maaltijd voor twee personen al gauw rond de €30,00. Leuk nieuw concept en lekker eten!
Eten snel bezorgd, maar helaas was dat ook het enige positieve. Alles was lauw tot koud te noemen en de kroepoek waren ze vergeten. Na 25 minuten kwamen ze de kroepoek pas bezorgen als je de rest al bijna op hebt..... Jammer!!
Normaliter heel erg tevreden, maar gisteravond niet. De garnalen waren taai, de satésaus was waterig en smaakloos en de pisang goreng was te vet om te eten. Dit ook gisteren al aangegeven, maar tot op heden geen reactie.
Gemakkelijk te vinden, en lekker eten En......gloeiend heet.....!!!!!!
Goed en lekker eten makkelijk bestellen Vriendelijk personeel
Het eten was erg lekker. Maar de service helaas minder. We hadden telefonisch besteld en gingen t ophalen. Na half u wachten en zelf gaan vragen bleek dat de bestelling kwijt was. Geen excuus en weer opnieuw wachten. Reactie kwam er nauwelijks... wij vonden het vreemd.
Wij hebben al 3x eten laten bezorgen en zijn zeer tevreden! Het eten is lekker en vers, en de bezorger is altijd keurig op tijd. Aanrader!
Het idee is leuk, het eten nog leuker! De porties zijn behoorlijk te noemen en smaken goed, verder hoef je binnen ook niet lang te wachten op je bestelling.
Vandaag voor de eerste keer wezen afhalen en heerlijk gegeten met z’n vieren uit de family box! Goede porties!
Altijd lekker, veel en goed warm eten. Snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid