facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees restaurant Tong Ah Budel

Chinees restaurant Tong Ah Budel

Info

Tong Ah is al meer dan 30 jaar een begrip in Budel en omgeving. Sinds 2002 in handen van de derde generatie Familie Yang. Wij heten u van harte welkom!

Adres: Markt 7, 6021 CD Budel
Telefoonnummer: 0495491478
Stad: Budel
Route: Markt 7
Postcode: 6021 CD


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 16:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees restaurant Budel, Kota Radja Budel, Mei King Budel menukaart, Chinees Hamont
Recensies
Al bij genoeg Chinese restaurants gegeten, altijd meer dan 1 keer opgeschept maar dit was niet te eten. Satesaus uit een emmertje, kip was niet mals. Alles smaakte alsof het uit een pakje kwam.Eten: 1/5
Eten is hard achteruit gegaan. Vroeger was dit echt ons vaste adresje, maar we gaan nu toch even bij de overburen proberen. Smaak is op zich prima, maar het is niet wat het geweest is. Sommige dingen smaken te veel naar knoflook loempias en sommige dingen waren nog bevroren. Helaas. Afhalen en telefonisch bestellen gaat wel zeer goed! Binnen het halfuur kunnen bestellen en ophalen.
Samen met partner gegeten. Vieze tent eten hangt al geplakt tegen de muur en schilderij. Eten weinig smaak beslist niet gaan eten. Mihoen kwam uit magnetron en champignons uit blik. Kortom geen aanrader sterker nog een afrader.
We hebben hier ons eten afgehaald. Dit is zeker een aanrader. Het eten was goed bereidt en smaakte heerlijk. Zoals een beetje gebruikelijk was het véél te veel.
lekker eten afgehaald! aan te raden
We zijn hier komen afhalen de familie menu was uitgebreid en lekker en ook niet duur vriendelijke mensen
Eten besteld via de telefoon. was prima verzorgd. meer dan genoeg en goed warm. De familie menu is een aanrader
Zeer slecht. Afgelopen weekend chinese rijsttafel besteld voor 2 personen aan 35 euro. 1 ster voor de berg eten maar kwaliteit en smaak 0 punten! Gerechten allemaal een slechte smaak, bami was gekookte pasta zonder smaak, alle sauzen proefde naar bloem, het vlees was taai en droog. Per toeval had een vriend de dag ervoor er eten gehaald omdat het in hamont gesloten was, net de zelfde ervaring, voor hem nooit meer. Het slechtste chinees eten ooit gehad, dus niet voor herhaling vatbaar. Sorry.
Weer prima gegeten, volgens jaarlijkse traditie ons adres met carnaval. De kok had voor speciaal voor ons zelf iets samengesteld.
Zeer slecht aan alles zat een na smaak helaas alles moeten weg gooien Spul lijkt wel 3 dagen oud te zijn....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid