facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Restaurant Peking Yerseke

Chinees Restaurant Peking Yerseke

Info

In een geheel nieuwe ambiance kunt u genieten van zowel de traditionele als de meest exotische Chinese gerechten. Peking, een wereld van verschil!

Adres: Damstraat 1, 4401AA Yerseke
Telefoonnummer: +31 113 572 581
Stad: Yerseke
Route: Damstraat 1
Postcode: 4401AA



op zoek naar gerelateerd: Chinees Restaurant Goes, Chinees Kapelle
Recensies
Super heerlijk gegeten hele leuke bediening kom hier zeker weer lekker authentiek Chinees gegeten zeker een aanrader.
Wat een heerlijk eten voor weinig geld krijg je meer dan voldoende. Een Peking rijsttafel gehad. Was verrukkelijk en wat over was kregen we mee naar huis daar de volgende dag nog heerlijk van gegeten. Hier moet je zeker geweest zijn om verukkijk te eten.
Vandaag voor het eerst sinds jaren weer eens chinese maaltijd afgehaald bij rest. Peking in Yerseke. Dit omdat mijn buurman mij wist te vertellen dat er een nieuwe eigenaar in zit en dat geef ik dan graag een kans. De vorige had het bij mij namelijk volledig verkloot, want het was toen ronduit slecht. Maar let op....ik werd keurig en vriendelijk begroet en had al snel een klik met de nieuwe eigenaar omdat deze uit dezelfde regio kwam als ik en hij ook dezelfde eettentjes kende als ik. Dat gaf een goede hoop op beter eten dan bij de vorige eigenaar iig. Heb dus een Tjauw Min op Thaise wijze besteld, met kip en zowaar wat chinese garnalen.....en dat smaakte werkelijk verrekte goed! Ok, ik ben kritisch met eten dus ik heb altijd wel iets te mauwen. Er hadden van mij best een paar garnalen bij gemogen en wellicht iets meer vocht/saus er bij, maar dat was dan ook omdat het naar méér smaakte. Simpele dis met een prima smaak en alle groentes waren tegen sluitingstijd nog heerlijk vers en knapperig. Eindelijk weer eens een smakelijk eethuisje op 't dorp! Als de Taufu Pao net zo goed smaakt als de Tjauw Min dan ben ik een gelukkig mens :- Ik kom op zeker hier terug!!
Sinds een week of 2 zitten er nieuwe eigenaren in. Kan alleen maar zeggen dat het nog beter is geworden. Babi Pangang was echt super en de loempia was mooi overal krokant soms krijg je bij een Chinees loempia's die aan 1 kant zompig zijn.
Wat een heerlijke plek! Ongelofelijk lekker gegeten! Hele vriendelijke mensen en een warme ontvangst! We komen hier zeker terug!
Super vriendelijk en het eten is perfect. Zo jammer dat deze zaak is gestopt.!!!!
Chinese rijsttafel voor 2 afgehaald. Op tijd klaar, heel lekker en voldoende om 2 dagen van te eten! Aanrader.
Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Ik hoop dat jullie het nog lang blijven doen
Heel lekker eten, hele aardige man heel vriendelijk en leuk onderhouden tent.
Vriendelijk personeel, goede service en heerlijk eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid