facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Restaurant Nieuw China

Chinees Restaurant Nieuw China

Info

Restaurant "Nieuw China" is gevestigd in het centrum van Marum. U kunt hier terecht voor een groot assortiment aan Chinese en Indische gerechten.

Geschiedenis

Bij ons restaurant kunt u terecht voor heerlijke Chinese en Indische gerechten, die klaargemaakt worden onder leiding van onze chefkok. U kunt gebruik maken van onze afhaalservice, het restaurant en onze catering.

Afhaal
Naast een groot aantal gerechten, variërend van soepen tot rijsttafels, hebben wij u 3 verschillende menu's te bieden. Deze menu's kunt u zowel op deze pagina als op onze site vinden (www.nieuwchinamarum.nl).
Wijzigingen aan de menu's en gerechten zijn vaak mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Restaurant
Ons restaurant beschikt over twee ruimtes met een totaal van ruim 75 zitplaatsen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten van onze menukaart.
Op zaterdag, zondag en feestdagen kunt u deelnemen aan ons lopend buffet. Deze bestaat uit een groot assortiment van zowel warme als koude gerechten.
Naast deze dagen is het mogelijk ook op andere dagen gebruik te maken van ons lopend buffet. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Prijs buffet volwassene: €9,95
Prijs buffet kind tot 10 jaar: €4,95

Catering
Voor iedere gelegenheid kunnen wij voor u een catering buffet verzorgen op uw gewenste locatie. Al onze catering buffetten beginnen vanaf 15 personen. Tevens is er de mogelijkheid voor het huren van bestek en borden.
De verschillende catering buffetten zijn te vinden op zowel deze pagina als onze site.



"Vanaf heden naast afhalen en catering ook bezorging mogelijk!"
Adres: Wendtsteinweg 19, 9363 Marum
Telefoonnummer: 0594-641552
Stad: Marum
Route: Wendtsteinweg 19
Postcode: 9363



op zoek naar gerelateerd: Nieuw China menu, Nieuw China maandmenu, Nieuw restaurant Roden, Chinees Nieuw-Roden, Nieuw China Mill menu, Lotus Nieuw Roden, Chinees Grootegast openingstijden, Chinees Mill openingstijden
Recensies
Loempia slof, vreselijk groot, klein stukje waterige kip niet lekker 1en al tauge. Kipsateh matig tot minder. Waterig. Bami aparte smaak. Vergeleken met vorig jaar kwalitatief sterk achteruitgegaan. Hoop volgende keer de oude kwaliteit terug te vinden. 70 euro voor deze maaltijd is echt bijzonder veel in verhouding tot de kwaliteit
Goed eten, alleen waren sommige gerechten iets te lang gekookt.Eten: 4/5
De sate was prima, de babi pangang ging nog wel. Maar wat voor bijzonder persoon ben je om komkommer schijven onder je cha sieuw te doen? Verpeste de smaak van het hele bakje en was gewoon praktisch niet meer op te warmen.
Waardeloos bestelling geplaatst kan om 18.05 ophalen bestelling was er niet Klant af kreeg nog een grote mond toe van de eigenaresse Telefonisch besteld ik zei kom het maar brengen was druk ook niet mogelijk. Duidelijk mijn naam doorgeven Maar weer zelf koken
Nieuw China al 15 jaar Woon ik hier in het Westerkwartier en op 15 jaar nieuwe China. Heerlijke soepen heerlijke gerechten en heerlijke een heerlijke drankjes. Nieuw China is zoals vroeger gewoon lekker naar de Chinees genieten van een biertje aan de bar of lekker op de stoel op mijn stoel. Wachten op je bestelling luisterend naar het ritmisch hakken en wokken van het eten dat op je staat te wachten Nieuwe China net zoals vroeger.
Heerlijk gegeten van het "after lockdown menu" voor slechts €15,50 p.p. We konden snel terecht en werden vriendelijk geholpen. Er werd ook regelmatig gevraagd of het smaakte en of we nog iets nodig hadden. Het was ruim voldoende. Wat betreft het interieur; dat is echt op z'n Chinees. Geen speelhoek o.i.d
Vriendelijkheid straalt er van af dus niet . De eigenaresse heeft behoorlijk wat kapsones. En het eten is zo in de prullenbak beland. Niet te eten erg jammer en het was ook behoorlijk prijzig! Als je je geld wilt weggooien moet je hierna toe gaan. Dit was de 1e keer en de laatste keer. Daarna maar de cafetaria centrum opgebeld in Marum top zaak schoon vet echt een aanrader.
Eten was redelijk tot goed. Stuk langere wachttijd dan aangegeven en personeel,alhoewel aardig niet echt profi
Goed restaurant heerlijk eten.Eten: 5/5
Vandaag wat aan de balie besteld maar na ruim een half uur nog geen eten gekregen. Na vragen hoelang het nog duurde bleek dat ze de bestelling niet aan de keuken hadden doorgegeven. Na dat ie eindelijk mijn eten alsnog kreeg niet eens een Sorry vanaf hun kant. Zeer slechte klantenbinding op deze manierEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid