facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees restaurant Lotus Leende

Chinees restaurant Lotus Leende

Info

Chinees Restaurant Lotus, te Leende

Geschiedenis

Beste gasten,

Bij restaurant Lotus willen wij u graag kennis laten maken met de Chinese keuken. U kunt bij ons terecht voor de traditionele gerechten, maar daarnaast kunt u ook genieten van de specialiteiten van de chef. Met heerlijke geurende kruiden en een palet aan kleuren worden samenstellingen gemaakt van mooie gerechten met groenten, vlees en vis. Zowel om af te halen of gezellig in ons restaurant te komen eten.
Chef Luo en zijn vrouw hebben intussen alweer ruim 30 jaar ervaring in het vak en delen graag hun passie voor koken en bereiden de gerechten met verse ingrediënten voor u klaar.

Vraag ook gerust naar de catering mogelijkheden voor feesten en partijen.
Wij heten u van harte welkom bij restaurant Lotus!

慢慢吃!
Eet smakelijk!


Uw chefkok & gastvrouw Luo

Adres: Dorpstraat 15, 5595 CC Leende
Telefoonnummer: 0402062348
Stad: Leende
Route: Dorpstraat 15
Postcode: 5595 CC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00

Recensies
Zo'n typisch klassiek Chinees-Indisch restaurant met een supervriendelijke dame in de bediening, passende inrichting en prima eten. De tin pan ossenhaas is zeker een aanrader. De meeste mensen komen hier afhalen, maar je kunt er ook prima in je eentje of met z'n tweeën eten. Vegetarische menuopties: Verschillende gerechten met ei of tofu. Kindvriendelijkheid: Kindermenu. Parkeren: Op straat en in de buurt is er meer dan genoeg parkeergelegenheid.
De loempia en babi pangang is een aanrader! Verder heb ik hier de beste foe yong hai in mijn leven gegeten! Lekker gevuld en met een heerlijke saus! De tinpan gerechten zijn ook echt heerlijk en het vlees super mals!
Lekker eten en vriendelijk personeel, maar helaas ontzettend flauwe satesaus. En ik hou van satesaus ^^
Super lekker gegeten en heel vriendelijk personeel!Eten: 5/5
Lang geleden dat we zulke lekkere chinees hebben gehad. Alles wat goed op smaak. Mag wel zeggen beste chinees ooit gegeten. Kan van leren. Jammer dat we 100km verderop wonen!
Gezellige sfeer met heerlijk bereide gerechten. Je beleeft in het restaurant een beetje de Chinese cultuur. Dit komt mede doordat het een familie bedrijf is en het personeel bestaat uit verscheidene familieleden. Het eten is erg vers en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Prima Chinees, met gerechten die boven het gemiddelde niveau uitsteken. Bijv heerlijke eend met oestersaus bij afhalen saus apart vragen!. Prettige sfeer in restaurant en bij bediening. Overweeg bij afhalen tevoren telefonisch te bestellen, scheelt wachttijd.
Hele goede ervaring met afhalen van de gerechten , vers bereidt en was uitstekend
Lekker eten! Wij gaan hier vaak afhalen, altijd goed! Vriendelijk personeel aanvulling; we hebben het idee dat ze een nieuwe kok hebben want de loempia speciaal is echt niet lekker meer! Jammer!
We waren blij verrast door de super vriendelijke bediening. Het eten was heel erg lekker. Heel verfijnd , kruidig van smaak. De ouders van de serveerster bereiden alles zelf in de keuken! Echt een aanrader voor ieder om dit voortreffelijke eten te proeven! Als we weer in de buurt zijn, komen we terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid