facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Restaurant Hongkong

Adres: Streeperstraat 30, 6371 GN Landgraaf
Telefoonnummer: 045 531 3426
Stad: Landgraaf
Route: Streeperstraat 30
Postcode: 6371 GN



op zoek naar gerelateerd: Chinees Kanton, Chinees Hong Kong menukaart Eygelshoven, Hongkong bestellen, Chinees Schaesberg, Chinees Restaurant Lotus, Restaurant Landgraaf, Lotus Landgraaf menu, Menukaart Hong Kong
Recensies
Met 14 personen hebben wij hier bij restaurant Hong Kong in Landgraaf overheerlijk gegeten. We hebben ons laten verrassen met een menu van meerdere gangen naar keuze van de kok. Ook de wijnkaart is zeer uitgebreid. Onze keuze viel op de Sauvignon blanc Cloudy Bay uit Nieuw Zeeland van 2017, werkelijk een voortreffelijke wijn. We zijn allemaal heel tevreden naar huis gegaan. De bediening was zeer vriendelijk en professioneel. Wij komen hier beslist terug.
Complimenten voor het serveren van goed, warm en meer dan genoeg eten. Vriendelijke bestelopname en vriendelijke aflevering van de bestelling nota bene in Kerkrade. Ook de volgende keer zullen wij hier bestellen. Dat wat wij jaren gemist hebben aan authentieke smaak en porties , dat is bij jullie wel nog te krijgen
Heerlijk Chinees-Kantonees specialiteiten restaurant. Kom hier al meer dan 20 jaar en de kwaliteit staat als een huis. Ti Pan Ossenhaas is een ware aanrader met witte rijst of nasi!
We werden vriendelijk ontvangen. Het was een drukke avond voor de dames die aan het werk waren. Maar zeer vriendelijk en zelfs voor de kinderen een aardigheidje. Onze voorproefje en voorgerecht was ook super lekker en de dames konden precies vertellen wat het was. Onze hoofdgerecht was ook loopszuiver en ook veel aan variant kwa groente. Het vlees was mals en het met zorg bereid. We kregen zelfs een kadootje, omdat wij onze 2jarig jubileum trouwdag vieren met ons gezin.
Moederdag en erg druk. Moest lang wachten op de bestelling, maar bij het bestellen werd dat er wel meteen eerlijk bij verteld, dus de keuze was aan mij zelf. Vegetarische menuopties: Alles kan vegetarisch muv vlees uiteraard je moet het er gewoon even bij zeggen. Speciale dieetwensen: Bestelling moest zonder champions, ivm allergie. Dit ging prima, ook gewoon vooraf even zeggen.
Was genoeg en gevarieerd,prijs normaal ,we vonden het wel beetje te zoet de gerechten.Eten: 4/5
Erg goed eten. Interieur beetje gedateerd en niet 100% schoon. Erg vriendelijk personeel dat goed rekening houdt met allergieën.Eten: 5/5
Zeer vriendelijk personeel. Hier begrijpen ze hoe ze een klant moeten behandelen. Eten was goed! Wij gaan hier vaker terugkomen .
Vanavond kantonese rijsttafel besteld. Viel zwaar tegen. De smaak was vlak en in de gerechten zat zeer groente en erg weinig vlees. Een enorme teleurstelling.
Prima Chinees restaurant met veel Kantoneese specialiteiten. Vriendelijk personeel, 2 amuses van het huis vooraf. Goede kwaliteit, heerlijk van smaak. Tip: Kantoneese rijsttafel. Zie foto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid