facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Restaurant De Lange Muur

Adres: Gildenburg 92, 2804 VK Gouda
Telefoonnummer: +31(0)182 532 081
Stad: Gouda
Route: Gildenburg 92
Postcode: 2804 VK



op zoek naar gerelateerd: Chinees afhaal Gouda, Golden Lotus Gouda, Dim sum Gouda, Chinees restaurant Rose Garden, Maandmenu Chinees, Chinees Gouda Goverwelle, Vietnamees Gouda, Beste Chinees Gouda
Recensies
Heerlijk eten. Flinke porties. De gebakken banaan valt wat tegen. Telefonisch bestellen is handig, anders kan de wachttijd nogal oplopen.Eten: 5/5
Populair restaurant waar vooral lekker eten wordt gehaald voor schappelijke prijzen. Ruime parkeerruimte. Tel. bestellen scheelt wachttijd. Speciale dieetwensen: Vegetarisch bestellen mogelijk. Keuze menues zijn lekker en goedkoop.
Net kerstmenu genomen valt erg tegen halve schaal met sla.paar stukjes droge vis.kleine brokjes vlees was eigenlijk niet genoeg voor drie personen.1keer maar ook nooit meer.heb het ook kenbaar gemaakt aan het personeel.mij zie je daar niet meer.toetje zat er niet eens bij.en voor die prijs.en het was ook niet lekker.pak bami van de Lidl smaakt beter.volgend jaar blijf ik gewoon weer lekker thuis.bedankt restaurant de lange muur voor het verpesten van mijn kerstavond.
Heerlijk eten en altijd snel klaar! Prijzen wel aan de hoge kant. Voor 3 bakken eten in totaal bijna 40 euro kwijt. Maar echt beste Chinees in Gouda en heb er veel geprobeerd!
Lekker eten voor een goede prijs. Snelle en vriendelijke service.Eten: 5/5
Bami, pindasaus, kroepoek en een loempia. Loempia uitstekend taugé is lekker knapperig en kip lekker mals
Was lekker eten..konden niet daar zitten..ze zijn en blijven bang voor het griepje
Heerlijk eten! het was een genot. Na het bestellen was de bestelling ook zo klaar. Echter is het wel aan de hoge prijs. Bij twee andere Chinese restaurants die ook nog bezorgen ben ik minder geld kwijt.
Ik kom al jaren bij Chinees restaurant De Langs Muur. Soms zelfs meerdere malen per week. Ik heb hier nog nooit slecht gegeten. Het is met zekerheid de beste Chinees in de omgeving! Het is een prachtig restaurant. Zeer modern voor een Chinees. Het is prachtig ingericht in Chinese stijl. De medewerkers zijn super vriendelijk. In het restaurant worden de gerechten heel mooi geserveerd. Vooral de tipan gerechten zijn echt aan te raden! Deze zijn nergens zo lekker als bij de lange muur. Ook all you can eat in het restaurant is een echte aanrader. Een zeer ruime keuze uit heerlijke gerechten. Alle gerechten zijn van hoge kwaliteit en worden vers gemaakt. Dit heb ik bij andere restaurants wel eens anders meegemaakt. De afhaal gerechten zijn ook heerlijk, er is een zeer groot assortiment gerechten. Het is zelfs mogelijk de gerechten op eigen smaak aan te passen! De gerechten zijn snel klaar en worden in ruime porties geleverd. Dit is zeker een Chinees waar ik nog vaak naar toe zal gaan!
Dit is by far het lekkerste Chinese restaurant waar ik ooit geweest ben. De tomatensoep hier is verrukkelijk. Er is heel veel keuze op de menukaart en het eten ziet er altijd heel netjes verzorgd uit. Ook om af te halen is dit een prima optie. Ook al woon ik niet in dit gedeelte van Gouda, ik rijd er graag voor om :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid