facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Mei Wah

Adres: Hoofdstraat 212, 3781 ak Voorthuizen
Telefoonnummer: +31342471322
Stad: Voorthuizen
Route: Hoofdstraat 212
Postcode: 3781 ak



op zoek naar gerelateerd: Mei-Wah Voorthuizen menukaart, Menukaart Chinees restaurant Voorthuizen, Nieuw Chinees restaurant Voorthuizen, Mei Wah menukaart, Chinees Putten, Chinees Rose Garden, Rose Garden kerstmenu, Chinees Barneveld
Recensies
Om 18.00 gebeld om te bestellen, om 19.00 zou het klaar zijn was erg druk, uiteindelijk om 20.15 bestelling gekregen. Ondanks lange wachten wel smakelijk gegeten.
Een chinees waar het eten zeer slecht is en verder moet je extreem lang wachten op het eten de babi pangang heeft een saus die een rare nasmaak betreft de saté saus is veel te dik verder als je haar erop aanspreekt probeer ze met een snoepje of biertje de boel te sussen maar dat hoort niet bij een chinees restaurant ..
Eenvoudig maar goed restaurant. Heb je een slechte dag? Ga hier afhalen! De eigenaresse geeft gratis cabaret zodat je vrolijk de deur weer uit gaat Eten is prima.. grote porties voor een prima prijs!
Wij vinden het eten hier heel lekker
Heel lekker gegeten maar het was veel te veel.Je kon er wel 2 dagen van eten.Leuke bediening. Hihihhi.
Beste Chinees van Nederland, de eend, Tay si yuk en cha siew zijn voortreffelijk. Kleine man grote cola
Mensen klagen over de wachttijd, maar als je snel snel wil eten ga je maar naar de macdonalds. Bovendien hebben ze hier wel pils. 5 sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid