facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees-kantonees Restaurant Dynasty

Chinees-kantonees Restaurant Dynasty
Adres: Duistervoordseweg 128, 7391 CJ Twello, Nederland
Telefoonnummer: 0571 274 983
Staat: Gelderland
District: Voorst
Stad: Twello
Route: Duistervoordseweg
Huisnummer: 128
Postcode: 7391 CJ


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:30–20:30
woensdag: 16:30–20:30
donderdag: 16:30–20:30
vrijdag: 16:30–20:30
zaterdag: 16:30–20:30
zondag: 16:00–20:30

Recensies
Op zich wel lekker eten, maar...n* bij afhaal elke keer een tasje in rekening brengen eigen tas meegebrachtn* op het menu staat haaienvinnensoep. Maar wil men niet maken voor mijnnSlecht gevoel bij, bovendien verschrikkelijk duur eten hier.
prima restaurant. goed eten voor nog betaalbare prijzen. service ook zeer goed
Het was erg druk en dat was te begrijpen want het eten was erg lekker
Nog niet zo slecht eten gehad bij dit restaurant. En gingen regelmatig daar onze maaltijden halen.nDe nasi was wat gebakken rijst met iets van een paar kleine stukjes prei en de babi pangang was niet te eten en er zat echt zo weinig saus op echt veel te weinig wij hebben altijd de combinatie menu's en bestellen er nog nasi en noem maar op bij .nNee het was altijd goed maar leek nu wel crisis met ingrediënten.nGehaald op koningsdag.
Te karig uitgemeten porties en te prijzig om in het restaurant te eten. Bestelde een paar weken terug een portie saté in het restaurant en kreeg slechts 2 stokjes voor bijna 7 euro. Te hoge prijs. Bij afhalen krijg je daar 4 stokjes voor. Geen goede prijs- en hoeveelheid balans. Grote kloof tussen afhaal- en restaurantprijzen.nHun loempia’s vond ik niet speciaal. Opgewarmde diepvries loempia’s met amper smaak en aan de kleine kant. Hoeveelheid eten van de rijsttafel had meer mogen zijn. Ging er vol verwachting heen. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid