facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Indish Restaurant Lin Fa

Adres: Hessenweg 145, 3731 JG De Bilt
Telefoonnummer: 0302203137
Stad: De Bilt
Route: Hessenweg 145
Postcode: 3731 JG



op zoek naar gerelateerd: Chinees Bilthoven, Maandmenu Chinees bilthoven, Chinees afhaal De Bilt, Ko Shing De Bilt, Lin Fa buffet, Lin Fa Zeist menukaart, Lin Fa menu, Lin Fa thuisbezorgd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafelarue Cafelarue 353 meter Professionele medewerkers die heerlijke koffie en zoet serveren met een smile! Eigena...
Recensies
Zeer lekker gegeten Mihoen Singapore en Foe Yong Hai, Babi Pangang, gebakken banaan, saté en nasi goreng. Vriendelijke en attentvolle bediening. Kraaknet interieur.
Het weekend buffet is heerlijk vers. Niet te zoet, niet te zout. Niet heel erg veel keus maar kwaliteit en prijs prima in orde.
Was erg rustig maar eten was duidelijk vers bereid zeker de knapperige groenten en had niet dagen liggen sudderen in warmhoudschaal. Babi Pangang veel beter dan gemiddeld en ossenhaas met gember/knoflook was ronduit goed. Klein schaaltje met kroepoek vooraf bij de drankjes ontbrak helaas dus dat is nog een tip!!
Prachtige plek zo vriendelijke ober en geweldig eten met echt een goede prijs tot ziens .
Prima Corona aanpak, redelijk goed eten. Combi gerecht is een fijne optie.
Prima eten voor een redelijke prijs. Beetje de Chinees van vroeger maar wel lekker. Het buffet is een aanrader, genoeg variatie. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid