facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Indisch restaurant Wan Sing

Chinees Indisch restaurant Wan Sing

Info

Het Chinees-Indisch restaurant Wan-Sing bestaat al meer dan 30 jaar bekend als “de Chinees in Bladel”.

Adres: Sniederslaan 70, 5531EM Bladel
Telefoonnummer: 0497381259
Stad: Bladel
Route: Sniederslaan 70
Postcode: 5531EM


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees Reusel, Chinees Eersel, Chinees Hapert, Bamboo Inn Hapert
Recensies
De telefoon is echt een indringer laten je staan en nemen de telefoon op.hele uitleg wat het maand menu is..neem de telefoon op en zeg even een momentje aub... vriendelijk voor mensen die in de zaak staan
Top restaurant voor afhaal. Echt allemaal even smakelijk. Soms wat langer wachten, maar kwaliteit duurt wat langer logisch. Knap dat de bestellingen bij deze drukte altijd kloppen, zelfs bij speciale wensen. Wan Sing ga zo door.
Je kunt hier superlekker chinees eten bestellen, eten en afhalen. Top toko dus.Eten: 5/5
Om te beginnen viel het me op dat het restaurant een erg nette uitstraling heeft en het mooi is ingericht. De inrichting van het restaurant is namelijk niet te druk, maar er mist zeker geen sfeer. Bediening is erg vriendelijk! Zelf heb ik afgehaald en ik vond dat de prijs-kwaliteit verhouding top was. Het eten heeft een redelijke prijs en het eten was ook lekker. Verder was het eten snel klaar en hoefde ik niet lang te wachten. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen.
We halen het eten hier .heerlijke loempia.s en het eten is ook primaEten: 5/5
Gisteren bij mijn ouders op visite geweest in Bemmel en hebben daar heerlijk gegeten van diverse gerechten. Alles was goed op smaak, en goed warm. Ook de groenten waren nog lekker knapperig/vers. Kortom, top! Hetgeen we o.a. gegeten hebben, kip-kerrie, nasi goreng en zo'n grote loempia vol met groenten lekker veel taugé, kip en ei. O ja, en zoals je mag verwachten was het weer lekker veel :-.
Wij gaan hier altijd halen. Goed eten.
De babi pangang smaakte goed.Eten: 4/5
Een fijn restaurant met vriendelijk personeel. Verrassende gerechten voor een betaalbare prijs. Een enorme diversiteit. Goede maandmenu's. Persoonlijk vind ik de Happy Family varkenshaas, kipfilet en garnalen met groenten en Mihoen Goreng "Singapore" een echte aanrader.
4 maart 2021 Al vele jaren kom ik bij dit restaurant eten of afhalen. Helaas is voorlopig alleen afhalen mogelijk. Ik ben zeer tevreden over zowel kwaliteit, bediening als omgaan met de corona regels en hygiëne. De keuze is reuze en smaken verschillen. Er zijn dus meer lekkere gerechten, behalve Bami, Nasi en Babi Pangang. Soms moet je door de drukte iets langer wachten, maar dat betekent wel dat dit restaurant goed "draait". Houd je van Chinees eten? Ga er eens heen en laat het je smaken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid