facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Indisch Restaurant Pom Lai

Adres: Molenstraat 34, 4881 CS Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: +31765973606
Stad: Zundert
Route: Molenstraat 34
Postcode: 4881 CS



op zoek naar gerelateerd: Chinees Zundert Pom Lai menukaart, Happy Garden Zundert, Happy Garden Zundert menu, Pom Lai To go Zundert, Happy Garden Chinees, Chinees Restaurant beverwaard, Pom Lai Voerendaal, Pom Lai maandmenu
Recensies
Eerste keer dat ik hier eten af heb gehaald en ook meteen de laatste. Eten was prima echter 5 uur later werd ik zieker en zieker waarna ik 3 dagen de toilet van dichtbij heb geïnspecteerd. Bleek een salmonella besmetting. In de dagen ervoor geen producten gehad die dit zouden kunnen bevatten, enkel hier de Tjap Tjoy met kip.
Waarom kan ik niet kijken op de kaart wat ik wil bestellen. Wel makkelijk als ik thuis wil bestellen maar geen menu kaart kan lezen.
Lekker gegeten, vriendelijke bediening.meestal lopend buffet,nu van de kaart, helemaal prima!
Lekker eten voor een nog schappelijke prijs
Ik kom al sinds bijna de opening dus ongeveer 23 jaar en in al die jaren is de kwaliteit constant en erg goed goed te bereiken makelijk om te parkeren en zelfs met de parkeerschijf aangezien een blauwe zone dus kost ook niks. En je word snel geholpen. Zeker de moeite waard.
Prima eten, je kan van tevoren je bestelling door bellen.
Lekkerste bami met sate die ik ooit heb. Heerlijk eten hier en erg vriendelijk personeel. Wel een beetje aan de prijs, maar het is zeker het geld waard.
Het ezen is zeer goed en qua prijsverhouding krijg je heel veel Gezellig ingericht, alles was schoon en degelijke kwaliteit. Personeel vriendelijk. We hebben half uur gewacht voor eten, masr is normaal, alle groentes vers gesneden. We hadden diverse soorten vlees, vis en zeevruchten. Veel groenten, en als toetje ijs toe. Dank je wel. klasse toppie
Met de familie heerlijk gegeten! Klantvriendelijk personeel en rustige achtergrondmuziek. Prima sfeer voor een onvergetelijke avond!
lekker eten , Maar waarom moet je extra betalen voor ham en ei bij een kleine bami of nasi, dat is mij echt een raadsel, doe dat er gewoon standaard bij net als bij grote porties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid