facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Indisch Restaurant Peking

Info

Chinees Indisch Restaurant Peking

Adres: Coevorderweg 49, 7776 AD Slagharen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523681393
Stad: Slagharen
Route: Coevorderweg 49
Postcode: 7776 AD


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:30
Dinsdag: 16:00 - 21:30
Woensdag: 16:00 - 21:30
Donderdag: 16:00 - 21:30
Vrijdag: 16:00 - 21:30
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees Hardenberg, Chinees Dedemsvaart, Restaurant Slagharen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chinees Indisch Restaurant Peking Chinees Indisch Restaurant Peking 0 meter Eten was goed.maar als ze zeggen half uur wachttijd, is het een uur. Ook jammer dat z...
Recensies
Super lekker en mooi opgemaakt echt Chinees eten. Vriendelijke bediening en dat op een steenworp van vakantiepark Slagharen. Echt een toptent.
Dit was bij binnenkomst al geweldig, grappig te woord gestaan. Verder het eten was helemaal af geweldig we hebben echt genoten. We hebben eerst al met verbazing gekeken hoe mooi de borden waren op gemaakt met verse groente. Het eten was een hoogstandje, echt voor meerdere keren vatbaar.
Ruime keuze uit heerlijke gerechten. Voor ieder wat wils. Zeker de Cha Siew kan ik aanraden. Daarnaast ook een prettige atmosfeer, leuke aankleding en vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Vreemd, nassie bamie, witte rijst zit niet bij je maaltijd. Alles bijna dezelfde smaak dus te vernederlands weinig smaak annex aroma. 75 euro uitgegeven, 2 tassen vol maar geen sambal erbij of gevraagd of we dat wilden. Nee, toeristen toko, want klanten zijn toch op ponypark of zo. Geen enkele ster waard en 2 op de 5 misselijk omdat die 2 nassie hadden gegeten plastic deksel gesmolten, magnatron denk ik,. Balen, ik word verplicht 1 ster te geven anders lukt het posten niet. Zou min 3 sterren hoten te zijn.
Geweldig..en zo mooi opgemaakt...Ik hou er niet zo van maar dit was heerlijk en een lust voor het oog. Wij kwamen onverwachts met 15 man binnen...maar waren echt welkom ondanks ook een tekort aan personeel Eten: 5/5
Verschillende keren prima gegeten. Mooi opgemaakte borden. Favoriet is Pekingeend. Goede bediening. Vindt je niet in Dedemsvaart. Komen zeker terug.
Heb er vanavond mijn verjaardag gehouden. En het eten was super lekker en met zorg bereid. Wij waren met 9 personen en en kleine van andere half, zelfs daar wert met eten rekening mee gehouden. Echt super bedankt voor de goede zorg en kom zeker weer !
LETOP JE GELD ALS JE HIER BESTELD ! VEEL MEER EX-KLANTEN KENNEN DEZE ERVARING ! De eigenaresse en haar dochter zijn zeer creatief met afrekenen. Ze hebben geen enkele schaamte om meer op de kassa aan te slaan dan wat er in de menukaart aan prijs is genoemd. Als je er iets over zegt, dan bekken ze je af en geven als reden op "dat alles duurder is geworden in het leven". GRATIS TIP: wijzig dan de prijzen in de kaart ! zo eerlijk voor je klant ! PAY ATTENTION TO YOUR MONEY WHEN YOU ORDER HERE ! MANY MORE EX-CUSTOMERS KNOW THIS EXPERIENCE ! The owner and her daughter are very creative with checkout. They have no shame whatsoever about hitting the cash register more than what is mentioned in the menu at price. If you say something about it, they will offend you and give the reason "that everything has become more expensive in live". FREE TIP: change the prices in the card ! so honest for your customer !
Heel lekker eten en een fijne service gehad. Zeker waar voor je geld.
Teleurgesteld! Een rijsttafel peking voor 2 besteld. Helaas viel deze echt tegen. Het was overdreven duur en je kreeg weinig vlees/vis. Optisch leek het of je veel vlees/vis krijgt, maar dat bleek gebakken ui en andere groenten te zijn. Ook de prijs van de rijsttafel stond niet duidelijk vermeld op de menukaart. De prijs op de menukaart bleek PP te zijn en niet voor het geheel. In vergelijking met wat ik gewend ben, is dit bezoekje aan Chinees Restaurant Peking zonde van mijn tijd en geld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid