facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees-Indisch Restaurant Ming Garden

Chinees-Indisch Restaurant Ming Garden
Adres: Molenstraat 4, 9679 KC Scheemda, Nederland
Telefoonnummer: 0597 592 919
Staat: Groningen
District: Oldambt
Stad: Scheemda
Route: Molenstraat
Huisnummer: 4
Postcode: 9679 KC


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:00–21:00
woensdag: 16:00–21:00
donderdag: 16:00–21:00
vrijdag: 16:00–21:00
zaterdag: 11:30–21:00
zondag: 11:30–21:00

Recensies
Heerlijk ouderwets klassiek chinees restaurant. Heel uitgebreid menu en superlieve bediening. Echt uit de kunst gegeten hier. We waren wat later op de avond en de enige gasten, maar we voelden ons enorm welkom. Heel erg lekkere Cha Siu ook!
We hebben hier regelmatig besteld en het was altijd wat wisselend maar verder goed genoeg. Onze laatste bestelling was vreselijk. Niet vers eten en de frituur moddervet. Zelfs de gebakken banaantjes waren vies.nEcht jammer.
Prima chinees, eten is altijd goed en het personeel is vriendelijk.
Gezellig met ons 7 uit eten bestelling gedaan wat we wouden hebben .nNa de soep hoorden we pas dat er geen bami meer was .nZeer vreemde situatie
Sinds jaar en dag eten wij bij dit chinees restaurant. Sinds kort nieuwe eigenaar. Sindsdien is het eten echt heel vies. Dit aangegeven bij het personeel en we kregen een zeer onbeschofte reactie. Voor ons was het de laatste keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid