facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Indisch restaurant Hong Kong

Adres: Bargefenne 17-18, 8701KD Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515-573047
Stad: Bolsward
Route: Bargefenne 17-18
Postcode: 8701KD



op zoek naar gerelateerd: Menukaart Chinees Bolsward, Chinees Vianen Hong Kong menukaart, Chinees Hong Kong, Chinees Hong Kong Kesteren menukaart, Chinees Hong Kong menukaart Oosterhout, Pizzeria Bolsward, Ta Pa Kwee, Wok Chinees
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok Bolsward Wok Bolsward 1 km Restaurant is netjes, gezellige sfeer.en erg goed bereikbaar. Personeel is erg vrien...
Wok Bolsward Wok Bolsward 1 km Lekker eten, aardige prijs en klantvriendelijk personeel!!
Recensies
Dit is echt prime afhaal chinees, net als een vieze dikke hollander die je frikandelletje bakt staat hier een authentieke chinees achter de toonbank. Zo'n eentje die nog echt weet hoe je ouderwets lekkere chinees/hollandse gerechten maakt. Dit is zo'n chinees die generatie op generatie doorgegeven wordt. Altijd goede service, altijd goed eten, lekker huiselijke sfeer.
Jammer dat sambal etc niet bij geserveerd werd,moest het vragen.Eten: 5/5
Aardige dame die erg haar best deed maar het eten is matig. Niet echt heel erg smaakvol. Net ok
Lekker eten en vriendelijke bedierning. We hebben voor 3 personen een afhaalmenu besteld met 6 saté erbij deze zaten niet in het menu. Dat kostte 10 euro extra. Beetje prijzig vonden we. De porties zijn verder ruim voldoende.
Zelfs op maandag open, ideaal! Zeer vriendelijke service en een heerlijke indische rijsttafel gehad
Het eten is goed, en mooie grote porties. Ik persoonlijk vind deze de beste in onze omgeving kwa prijs, hoeveelheid en kwaliteitEten: 4/5
Deze Chinees is meer ingericht op afhalen. Ze leken zich niet echt raad te weten met gasten. Eten was best lekker. Maar wij eten veganistisch en dat moesten we wel twee keer uitleggen "Ook geen eend?" . Wel positief dat er voor de kinderen verschillende keuzes op de menukaart stonden. Wat ik me nog afvraag; ik heb nog nooit in een Chinees restaurant gegeten waar ze iets, al is het maar een kleurplaat , voor de kinderen te doen hebben. Waarom is dat??
Het restaurant ruikt muf. We haalden eten, op de terugweg rook je niks aan etensgeur. We haddem babi pangang, foo yong hai en gebakken banaan. Het leek er wel op, maar ik vond het nergens naar smaken. Het eten was ook ontzettend zout. De kroepoek was zelfs niet lekker. Ik vind dit restaurant beslist geen aanrader.
De Babi Pangang is heerlijk. Net als de loempia.
Indische rijsttafel voor 2 personen afgehaald. Heerlijk gegeten en zeer gevarieerde gerechten. Qua hoeveelheid hadden er makkelijk nog een paar mensen aan kunnen schuiven. Aanrader, hier kom ik zeker nog een keer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid