facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees - Indisch Restaurant De Pauw

Info

Welkom op de facebook van Chinees Restaurant de Pauw in Haastrecht!
Wij zijn hét Chinese Restaurant van Haastrecht en omgeving. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bent u altijd verzekerd van het lekkerste, en beste eten!



"Chinees indisch restaurantbedrijf."
Adres: Hoogstraat 112-114, 2851 BJ Haastrecht
Telefoonnummer: 0182-502825
Stad: Haastrecht
Route: Hoogstraat 112-114
Postcode: 2851 BJ



op zoek naar gerelateerd: chinees de pauw noord-scharwoude menukaart, De Pauw Chinees, Chinees De Pauw Enschede, Chinees Indisch restaurant de Pauw breskens menu, Chinees Gouda Goverwelle, Chi Garden menu, Restaurant Stolwijk, Rose Garden Gouda
Recensies
Het eten smaakte prima maar veel te duur voor wat je ervoor krijgt. De bediening laat iets te wensen over. Ik zou hier niet zo gauw meer uit eten gaan.
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel! Zeker een aanrader
Snelle service lekker warm Wij genieten met het hele gezin van
Chaotisch druk om 17:45 uur. Moest lang wachten op bestelling. Chinese rijsttafel was prima!
De eerder bestelde sushi was niet alles. Maar gister nog een kans gegeven en een rijsttafel in het restaurant besteld. Was helemaal top. Wat een lieve mensen! Hetgeen wat over was ging moeiteloos mee in een bakje. Dank jullie wel!
Eigenlijk geen één ster waard!! Walgelijk, ik kan het eten echt niet anders omschrijven. De loempia's waren verre van krokant en er zat een vieze witte waas over heen. Alsof ze al jaren in de voorraadkast hadden gelegen en vandaag in de vaatwasser waren "opgewarmd", met als resultaat een muf, slap, zepig niet te eten gerecht. Ook de andere gerechten voor bijna €70,- roken muf en smaakten zepig . Hierover gebeld, er werd gezegd dat er een nieuwe kok aan het werk was, die het goed bereiden van gerechten nog moet leren..... kwaliteit onvoldoende, oplossing onvoldoende, een schreeuwende woeste kok aan de telefoon die zegt dat ik nooit meer mag komen, wat een aanfluiting............trots als een pauw ? deze pauw heeft zijn glans en veren verloren, nooit meer zal ik hier iets bestellen.
Super goed restaurant,Erg vriendelijk personeel
Laten bezorgen, kregen na 45 minuten foute levering. Gebeld...wachten, twee gerechten retour gegeven en de nieuwe aangepakt. Bleek weer verkeerd te zijn Telefoneren is lastig, ze begrijpen het niet. Eerste levering op moeten warmen en uiteindelijk was het ook niet eens lekker. In de Tjaptjoy bijna geen groente, alleen een lading taugé. Zeer teleurgesteld. Nooit meer.
Vanavond na bij het abnamro tennis in ahoy, hier gegeten. Op aanraden van een collega kok en goede kennis. We waren met 5 mannen. We hadden een combi van de tipan en een van de vele rijsttafel. Gefrituurde hapjes vooraf ,soep. Heerlijke gerechten. Alles werd vlot geserveerd en was echt lekker. Volgend jaar zien ze ons weer na het tennistoernooi.
Zaterdagavond, restaurant nog niet half vol. Uur gewacht maar bestelling was nog niet eens opgenomen. Tafels naast ons ook nog geen eten of wat dan ook. Helaas vertrokken met honger. Wel vriendelijk personeel en heerlijke yasmijn thee. Maar hier komen we niet meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid