facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees-Indisch restaurant de Lange Muur Sleeuwijk

Chinees-Indisch restaurant de Lange Muur Sleeuwijk

Info

Welkom op de Facebook-pagina van Restaurant De Lange Muur te Sleeuwijk. Wij zijn geopend: di t/m do van 16:00-21:30 en vr t/m zo van 12:00-21:30.

Geschiedenis

De Lange Muur serveert gerechten uit China en Indonesië.
Ons restaurant staat in Sleeuwijk en omstreken al jaren bekend als 'De Chinees'.

Het afhaalmenu

Adres:
Telefoonnummer: 0183301539
Stad: Sleeuwijk



op zoek naar gerelateerd: Chinees De Lange Muur, Chinees restaurant, Chinees Restaurant Werkendam, Chinees Giessen, Eten afhalen Sleeuwijk, Chinees Gorinchem, Chinees Woudrichem menukaart, Chinees Hank
Recensies
Via de site kan je heel makkelijk eten bestellen en tijdstip om af te halen. Super snelle service en contactloos. Eten was ook heerlijk en zoals altijd meer dan genoeg! Je kunt er 2 dagen van eten.
2 keer een keuze menu met verschillende gerechten gekozen. Erg lekker en altijd genoeg voor het hele gezin!
Het beste chinees restaurant in de buurt. Echt vriendelijke eigenaren en personeel. En lekker eten! Als je online besteld zie je maar de halve kaart, dus je kan beter bellen als je bekend bent met het restaurant menu
Lekker gegeten, en goede service.
Goed eten en aardige bediening een restaurant met een lange historie in Sleeuwijk
De zaak is enigzins gedateerd, maar de kwaliteit van het eten is heerlijk, we komen niet voor niets al 20+ jaar terug. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde.
Eten niet gereed op vooraf afgesproken afhaalmoment. Mede hierdoor zitten er veel mensen te wachten in de slecht geventileerde kleine wachtruimte. Niet coronaproof. Zakjes scheuren makkelijk, mijn bestelling lag op straat.
Heerlijk Chinees eten, goed op smaak. Ook altijd vlotte bediening. Afhaalmogelijkheid is top Echt prima, ik vind dit één van de betere Chinese restaurants in de regio.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid