facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Indisch Restaurant China Palace

Adres: Dorpsstraat 34, 2841 BK Moordrecht
Telefoonnummer: +31182373461
Stad: Moordrecht
Route: Dorpsstraat 34
Postcode: 2841 BK


Recensies
Gegeten hebben wij er nog niet, afgehaald wel. Eten is super lekker. Wil er oom keer gaan eten, je zitten ook mooi aan t water.. Gisteren buffet gegeten, het is of de tijd heeft stil gestaan hier, wij kwamen hier 30 jaar geleden veel maar er is, buiten het personeel om, totaal niets veranderd. Leuk om te zien en weer een keer te eten. Buffet was gewoon goed, heerlijke smaakvolle gerechten. Hier eet je inclusief nagerecht en drankjes voor net 30€ met zijn tweeën Echt een aanrader, en dat niet alleen vanwege de prijzen maar vooral vanwege de kwaliteit.
Wij komen al vele jaren in dit restaurant, zowel uit eten als afhalen. Er is een huisvestingsprobleem, dat is duidelijk. De boel zou eigenlijk flink opgeknapt moeten worden, men kan met de eigenaar, naar verluidt, geen overeenstemming hierover bereiken. Ik gun het China Palace heel erg dat zij ofwel een nieuwe locatie vinden, ofwel dat het huidige pand een verbouwing en opfrisbeurt krijgt. Ik vind het eten nog steeds smakelijk, hoewel het traditionele Chinese-aan-de-Nederlandse-smaak-aangepaste gerechten zijn. Niet spannend, maar heerlijk op de zondag bij de tv. Ook dat is een traditie.
Lekker gegeten Buffet bestond uit 10 warme gerechten Ook nog pansit , miniloempiaatjes en tomatensoep . Dessert bestond uit gebakken banaan en 3 soorten vruchten op sap. Vriendelijk personeel. Prijs buffet €12,80 pp Prijs/kwaliteit verhouding is goed
Het wordt steeds slechter. De service en het eten gaat net zo hard achteruit als het interieur en het onderhoud van het gebouw. Ik woon er vlakbij maar rij nu graag naar Gouda voor een chineesje.
Voor de eerste keer daar gegeten...het eten was zeer goed....we hadden lopend buffet. Het personeel is klantgericht. We waren met 9 personen....zelfs de kleinkinderen waren tevreden. Ik zeg.....tot de volgende keer.
Ontzettend slechte service! Ik kwam hier binnen om iets te bestellen en heb, na zeer asociaal behandeld te zijn, de zaak verlaten... Zonder eten.
Goed eten. Wel wat rustig binnen. Maar deed niet onder voor de kwaliteit eten wat ik kreeg.
Bestel je kip kerrie met garnalen. kom je met kip thuis. ga nog terug om mijn geld te halen. helaas nu dicht
Vriendelijke bediening, geen smakelijk eten, verouderd en geen proper restaurant. Geen aanbeveling.
Goed eten maar de restaurant van binnen mag wel een verf beurdt hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid