facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees indisch restaurant China

Info

chinees restaurant china ter norg! met uitgebreide aziatisch keuken! U kunt menu's van de kaart of lopen buffet bij ons genieten!

Adres: oosteind13, 9331ae Norg
Telefoonnummer: 0592612930
Stad: Norg
Route: oosteind13
Postcode: 9331ae



op zoek naar gerelateerd: Wat is Tja pa kwa, Chinees Restaurant China, Chinees Haulerwijk, Chinees restaurant Roden menukaart, Chinees restaurant in de buurt, Eten afhalen Norg, Chinees Roden, Pizza Pazza Norg
Recensies
Bestelling afgehaald. Familiemenu. Hoeveelheid en kwaliteit naar wens. Zeer tevreden!
Top website, heel veel keuze en je kan bestellen met tijdsindicatie wanneer je komt afhalen
Bij het laatste bezoek teruggegaan met loempia's. Ik weet niet wat er voor "vlees" in de loempia's gebruikt wordt, het was zeker geen kippenvlees. Zacht tot snot wegdrukkend goedje wat voor kippenvlees moet doorgaan. Dit vond ik ook in de tomatensoep. De dame hield vol dat dit kippenvlees is met maïzena aangelengd. Zou dat het probleem zijn? Dan was het overwegend maïzena. In elk geval kwam er geen gebaar van hun kant. De loempia's kosten 5 euro per stuk. Flinke prijs voor iets wat onsmakelijk is en nepvlees bevat. Ik kom er niet weer.
Ik bestel hier regelmatig vegetarische gerechten welke ik laat bezorgen en ik ben dan ook een tevreden klant van dit Chinese restaurant! Online bestellen en betalen gaat zeer makkelijk, je krijgt netjes een bevestiging plus een update en vaak wordt het eten nog sneller bezorgd dan wordt aangegeven! De bezorgers zijn altijd uitermate vriendelijk en beleefd en het gratis blikje frisdrank bij de bestelling is een leuke bonus! Vijf sterren meer dan verdiend!
Hij is fijn goed volhouden hier die twee uur
Het eten is eigenlijk altijd wel goed, maar de service is toch onder de maat beetje jammer. Gratis frisdrank bij een online bestelling..... Ho maar daar zijn we mee gestopt uhh ja de website is nog niet aangepast. Ow en de kosten voor ideal betalen en plastic tasje dan..... Uhh hoezo nou dat is 0,25 en 0,10 dus is dat gratis drankje wel op zijn plaats nee meneer dat gaat niet door. Hmm oké tja we hebben honger en het is al betaald beetje jammer.wie weet de volgende keer maar telefonisch bestellen of niet.
Super lekker gegeten. Precies wat je van chinees eten mag verwachten! Tikkie oubollig maar misschien is dat juist leuk.
Heerlijk eten en vooral erg vriendelijke bediening. Echt een leuke plek voor een lekker diner!
Heerlijk afgehaald. Het eten is zeer lekker en mals. Echt genoten en niet te weinig gekregen. Top.
Ik hou van de lopende buffet hier. De gerechten zijn niet echt veel, maar de smaak is goed en de service is goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid