facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees-Indisch Restaurant AZIE

Chinees-Indisch Restaurant AZIE
"Het restaurant heeft bewust van binnen een traditioneel Chinees karakter behouden waardoor het een van de nog weinige Chinese restaurant in deze spectaculaire en traditionele stijl is. Door de foto’s hieronder krijgt u een impressie van het restaurant. Naast het behouden van het traditionele Chinese interieur heeft Azië ook haar eigen manier van eten bereiden behouden. Dat betekent dat Azië nog steeds traditionele Chinees-Indische gerechten met verse producten en voor altijd blijvende liefde bereidt. Niet streven naar een maximale winst, geen ingewikkelde marketingstrategiën, geen onnodige extra’s, maar simpelweg net als vroeger streven naar de beste ervaring voor de gasten, zoals wij vinden dat het hoort."
Adres: Hoofdstraat 38 , Stadskanaal 9501 CM, NL
Telefoonnummer: 0599 612 192
Stad: Stadskanaal
Route: Hoofdstraat 38
Postcode: 9501 CM


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 11:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: chinees restaurant, chinees restaurant azie zevenbergen, chinees restaurant azie roosendaal, chinees restaurant weert, chinees restaurant azië uithoorn, chinees restaurant zevenbergen, chinees restaurant azie weert, azie wok roosendaal recensies
Recensies
Genoten van de Kantonese rijsttafel. Op de foto t hoofdgerecht. Keuze tussen bami/nasi/witte rijst. Heerlijk gegeten. Vooraf een bijzonder maar zeer smakelijke soep en chinese hapjes als middengerecht. Het nagerecht ijscoupe. Fantastisch lekker allemaal!
Prima eten we hadden gekozen voor het maandmenu. Met 4 personen van kunnen eten.
Met mijn vriendin een Indische rijsttafel speciaal besteld. Het was niet vers, proefde oud vlees en overal dezelfde gore rode saus. Pinda's bij het gerecht oud en slof. Thuisgekomen waren we beiden misselijk. We klagen eigenlijk nooit, maar dit kon echt niet.
Hier samen gegeten met de collega's. Gezellig aan een ronde tafel met een buffetje op een plateau die we rond konden draaien. Soep en kleine voorgerechten. Ruime keuze voor hoofdmenu, fruit en koffie en onbeperkt borrelen voor een prima prijs. Perfect! Zeer goed verzorgd. Complimenten!
1e keer was het eten perfect 2e keer verkeerde bestelling mee gekregen. 3e keer is het eten. Babi spek na 1 hap de prullenbak ingegaan. Oud vlees en zeer zout gewoon niet te eten!!! Helaas..... voor ons niet meer
Spontaan met 12 man zijn we komen eten, ze draaide hun hand er niet voot om..Heerlijk gegeten en er werd rekening gehouden met bepaalde wensen.Eten: 5/5
Gemakkelijk via de website besteld. Het gerecht was klaar op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel 2 Dames. The Sing chow mie smaakte heerlijk!
Het eten was gewéldig! Bediening uitstekend! Niet lang wachten op de gerechten. Alles perfect!
Lekker eten. Als je van heet eten houd, dan even vragen naar de speciale sambal erg lekker en heel heet. Eend en garnalen lekker en voldoende.
Het was druk en spreken slecht Nederlands. En je moest goed opletten anders kreeg je verkeerd eten mee .maar het eten was oké.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid