facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor China Town Drachten

China Town Drachten
Adres: Eems 10, 9204 JX Drachten
Telefoonnummer: 0512-542368
Stad: Drachten
Route: Eems 10
Postcode: 9204 JX


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Chinees Drachten, Afhaal Chinees Drachten, Menu China Town, Chinees Drachten stationsweg, Azië Drachten, Peking Drachten menukaart, Wok Drachten afhaal, Peking Chinees
Recensies
Bezorgen doen ze liever niet, zei de man aan de telefoon. Zet het dan niet op de website.Eten: 1/5
Was niet lekker. Alles bij elkaar in 1 bak. Bij thuiskomst lekt alles. Niet voor herhaling vatbaar
Vanavond een bestelling gedaan. Menu 4 . Werd even later door een vriendelijke jonge dame in de auto gebracht. De smaak was bijzonder goed,zoals ik nog nooit heb meegemaakt van een chinees restaurant. Alles was meer dan voldoende en zag er goed en verzorgd uit. Een 10 met een griffel!!
geweldige chinees. thuisbezorging altijd prima geregeld en service is buitengewoon. als er iets vergeten is brengen ze het meteen na. en als je 3 maanden later nog eens besteld komen ze er nog op terug en krijg je wat extra.
Heerlijk eten. Vriendelijke medewerkster.Eten: 4/5
Een halfuur geleden eten opgehaald voor twee personen. Bij het openen van de bakjes kwam er een enorme bedorven lucht vrij. De geur was gauw te traceren: de foe yong hai was bedorven. Meteen naar China Town gebeld om hier een melding van te maken. Meisje aan de telefoon beweerde dat bij het bestellen alles ter plekke vers wordt bereid en dat ze niet zou weten hoe het bedorven kon zijn. "Zoveel mensen mensen hebben het besteld vandaag en we hebben tot nu toe nog geen klacht gehad." Oplossing: een gratis bakje foe yong hai bij de volgende keer bestellen. Ik heb hiervoor bedankt omdat het vertrouwen beschaamd is. Een betere oplossing zou zijn om het bedrag terug te krijgen. Zeer teleurstellend.
Over smaak valt niet te twisten en wij vinden het eten niet optimaal en al geruime tijd. De porties zijn kleiner als bv Azië Drachten en men is hoger in prijs. Men is vriendelijk aan de balie, maar de kok bepaald toch de smaak vh eten. Toch jammer daar het mooi kan zijn om dichterbij af te halen.
Weinig tot geen smaak. Vlees heel taai. Saté stokjes met rundvlees ipv kip. Kleine porties in vergelijking met andere Chinese restaurant. Geen aanrader!
Heerlijke Chinees. Samen met la Strada de beste eettent van Drachten. Zij staan binnen 15 minuten voor de deur met een pizza carbonara
Simpel gezegd... Gewoon goed en lekker en ook nog betaalbaar!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid