facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor China Plus

Info

We handle every case in person and always go the extra mile to meet the specific needs of the clients as our company mission. We devote ourselves to giving certainty to our clients and aim to help them gain the most from their Chinese experiences.

Geschiedenis

Since 2012, China Plus offers a wide range of services related to cultural exchange and doing business with China. Among our activities is providing guidance to qualified applicants in obtaining a teaching position in China, and providing young adults who want to take a gap year off, the opportunity to study Chinese while living with a host family. Through these activities we aim to help our participants gain the expertise to further develop their career and to allow their businesses in China to grow.

We organise our activities in collaboration with our reputed Chinese school and agencies, with the latter connecting us to host families. Due to our extensive network and years of experience in China, we’re able to offer excellent support. We aim to provide the best service to our teachers and students and we always strive to ensure that they are well-prepared for their adventure in China. Up until now, China Plus has successfully placed hundreds of participants in China and by doing so has made many unforgettable experiences possible.

Our programs:

Teaching program:
The Teaching Program provides teachers from western countries the opportunity to gain employment in China as a teacher. This is enabled by our partner Chinese schools and agencies, who have commissioned China Plus to recruit, select and prepare qualified teachers to be employed by these schools in China. Specifically, we carry out the first interviews with the applicants, match them and get them in touch with a suitable school, help them with second/third interviews, assist them with collecting the necessary documents, guide them with their visa application, and prepare them with enough information to start their job as a teacher in China.

Culture Plus:
The Culture Plus program gives young people the opportunity to spend several months up to one year in China. The students live with a Chinese host family and teach their children English, while receiving free Chinese classes and some pocket money in return. We match our students with a suitable host family, assist them with their paperwork and visa application, and guide them throughout the entire process but providing information and answering any questions that should arise.

China Plus aims to be successful in both programs by providing the best quality service to both our partner schools and agencies in China, and to our teachers and students endeavouring on their new adventure. Our experienced and dedicated team at China Plus look forward to working with you.

Adres: Parktoren, Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS Arnhem
Telefoonnummer: 0031(0)262051290
Stad: Arnhem
Route: Parktoren, Nieuwe Stationsstraat 20
Postcode: 6811 KS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olympia Arnhem Olympia Arnhem 44 meter Zeer slecht gedrag. Je belt ze en ze zeggen dat we je terugbellen. Ze bellen niet. Ze...
Rijnstate Jobs Rijnstate Jobs 2 km Werken bij Rijnstate: vacatures in de zorg! Dit is de Facebook-pagina van het HR Jobc...
Your Finance Recruiter Your Finance Recruiter 3 km Ik kan Liesbeth omschrijven als een zeer betrokken finance recruiter. Liesbeth heeft ...
J&Z Uitzendbureau J&Z Uitzendbureau 4 km J&Z uitzendbureau is op zoek naar flexibele uitzendkrachten die door heel Nederland b...
Prima Match Prima Match 4 km Prima match B.V. Is een innovatief en ondernemend uitzendbureau die fungeert als tuss...
MAVEIN MAVEIN 5 km Een professioneel bemiddelingsbureau die goed de wensen van mij koppelde aan een bedr...
Maintec Maintec 5 km geweldig bedrijf en ook voor zzp doen ze hun uiterste best om je bij een leuk bedrijf...
Feel Recruitment Feel Recruitment 5 km Feel Recruitment is gespecialiseerd in de werving en selectie van gekwalificeerd pers...
Recensies
Op dit moment verblijf ik voor een jaar in de Chinese stad Hangzhou als Engelsdocent op een basisschool. In de weg er naartoe is ChinaPlus de organisatie geweest die me stap voor stap geholpen heeft om daar te komen, onmisbaar in de eindeloze papiermolen waar je eerst doorheen moet. Vanaf de eerste mail tot tijdens mijn verblijf heb ik de organisatie als betrokken en zorgvuldig ervaren. Het proces had soms onverwachte wendingen of vertragingen doordat ChinaPlus afhankelijk is van de Chinese overheid en partnerorganisaties in China, maar uiteindelijk ben ik op de plek van bestemming aangekomen. Eenmaal in China is het waardevol om het contact met ChinaPlus warm te houden, aangezien de communicatie van de Chinese organisaties soms wat bevreemdend over kan komen. Een luisterend oor en een helpende hand vanuit Nederland zijn dan erg prettig, toen mijn bed geen matras bleek te hebben, heeft Aixia dat zelfs voor me geregeld vanuit Nederland. Ik zou de organisatie dan ook zeker aanbevelen als je overweegt om een jaar naar het Verre Oosten te gaan. Zowel in de aanloop naar als tijdens het verblijf zijn de zakelijke zorgvuldigheid en persoonlijke betrokkenheid van ChinaPlus erg waardevol.
Mijn ervaring met China Plus is zeer goed en positief. De samenwerking was betrokken in de tijd dat ik in China zat voor werk. In het traject voordat ik vertrok hebben ze mij eveneens prima begeleidt. De organisatie van China Plus zit solide in elkaar en het voorbereidend werk is duidelijk, zoals een gezamenlijke bijeenkomst of het stappenplan van documenten die je nodig hebt voordat je vertrekt. Het geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten mocht je in China aan het werk gaan. Telefonisch of per e-mail zijn ze prima te bereiken. Je wordt op een professionele, proactieve en persoonlijke manier geholpen voor, tijdens en na je verblijf in China. Kortom: mocht je naar China willen om te gaan werken? China Plus is met hun zorgzame instelling, proactieve houding en accurate kennis over China wat mij betreft de beste keuze.
In Dutch: ChinaPlus ben ik zelf tegen het lijf gelopen op Internet. Hun site chinaplus.nl zag er deskundig uit. Ik heb een kort mailtje in het Nederlands gestuurd allereerst en had binnen de korste keren contact met ChinaPlus. Het Interview verliep via Skype. Ik zou ChinaPlus willen aanraden omdat ze nauwkeurig zijn met de informatie die ze geven . Ze bereiden je goed voor; de communicatie met Aixia verliep zeer flexibel mbt de procedure/ stappenplan en ze zijn ook nog eens een extra Back up in China. Tevens kun je via CHinaPlus ook nog tegen een zeer voordelig tarief een TEFL prof course doen. Ik persoonlijk denk dat CHinaPlus een - meerwaarde- is. VOORAF en TIJDENS je verblijf in China!. Thanks. Bedankt!
China Plus is te vertrouwen! Mijn contact met China Plus begon met een kennismakingsgesprek tussen mij en Aixia. Aixia vertelde mij dat ik eventueel kon gaan werken in China als theaterdocent! Dat leek in eerste instantie te mooi om waar te zijn.. dus vertrouwde ik het niet helemaal. Na een tijdje begon mijn vertrouwen te groeien en begon ik door te krijgen dat China Plus geen blinde winstmakers zijn maar verbinders! Met een hart voor de verbinding tussen Nederland en China maken zij het mogelijk dat ik deze review nu schrijf vanuit mijn werkplek in China. Waar ik dolgelukkig als docent aan de slag ben gegaan. Ik zit hier nu twee maanden en de tijd vliegt! Naast werken leer ik nu ook Chinees en leer ik de cultuur van binnenuit kennen. Het is een droom die is uitgekomen en ik dank China Plus vanuit mijn hart! Ook nu ik in China ben voel ik mij verbonden en begeleid. Aixia staat altijd voor je klaar. Het is nou eenmaal heel spannend om naar een ander land te gaan. Ook zal het niet altijd makkelijk zijn. Alles is nieuw en uit je comfort. China Plus zal je zo goed mogelijk begeleiden. Maar het is en blijft je eigen verantwoordelijkheid de dingen goed te organiseren en open te staan voor het onverwachtse! Want dat is China. Vertrouw het avontuur en China Plus. Het is het 100% waard. Mocht je vragen hebben of meer over mijn persoonlijke ervaring willen horen. Vraag dan aan Aixia naar mijn email adres of what’s app. Dan sta ik open voor contact met je!
Mijn ervaring met dit bedrijf was niet positief. Ze hadden mij een interessante school beloofd onder bepaalde voorwaarden. De contracten bleken niet te kloppen. Na twee contracten te hebben afgewezen, stuurden ze me een contract volgens de voorwaarden die we in het kennismakingsgesprek hadden afgesproken. Verder hadden ze mij een tijdsindicatie gegeven waarop ik mijn huur op kon zeggen en ik had dit gedaan met die informatie in gedachten, plus nog wat buffer. Nadat ik eindelijk een kloppend contract had gekregen, tekende ik en was het radiostil. Toen de periode op z'n einde liep, vroeg ik wanneer ik een vlucht kon boeken en bleek dat mijn baan in Chengdu niet meer doorging. Dit wisten ze al weken maar de betreffende medewerker van Chinaplus had niet gecommuniceerd dat dit het geval was. Ik had dus geen verblijf in China, en mijn kamer in Nederland werd spoedig opgezegd! Gelukkig had ChinaPlus een oplossing, ik kon naar Hong Kong gaan, daar kreeg ik een gratis overnachting op kosten van Chinaplus en kon ik via het visumbureau op een toeristenvisum naar Shenzhen, om daar Engels te geven aan een basisschool wat ik overigens niet wilde want ik zou geschiedenis geven aan een internationale middelbare school om mijn cv op te pimpen. Aldaar bleek het Golden Week Chinese vakantieweek te zijn, dus het visa kantoor was dicht. Toen moest ik daar afwachten en na een gratis nacht in een klein, gedeeld hostelkamertje moest ik mijn eigen verblijf betalen. Ik had in Nederland al geboekt. Omdat alles vol zat, kon ik alleen terecht in een 5 sterren hotel aan de rand van de stad. Dit grapje kostte mij 600 euro. Chinaplus had me al wel gewaarschuwd dat het heel duur zou worden, maar op dat moment wilde ik liever niet experimenteren met couchsurfen oid, ik had immers al mijn wereldse bezit in een paar koffers. Eenmaal in Shenzhen werd ik opgevangen door het Chinese bedrijf 'Haida', zij behandelden mij ok. Ongeveer anderhalve week later had ik een vast appartement en een baan bij een school. Chinaplus hield toen nog contact om me in het tweede semester een positie als docent geschiedenis te geven. Mijn school stond me toe om zo nu en dan geschiedenis lesjes te geven aan hun hoogste klas kwam overeen met Nederlands brugklas niveau, dus ik besloot te blijven bij mijn school. Uiteindelijk heb ik een goed jaar gehad, Haida heeft mij daar goed behandeld. Dit is een edit van een oorspronkelijke review. Chinaplus heeft mij opgebeld om over de review te praten. Ze erkenden dat er fouten waren gemaakt en hebben aangegeven dat hun procedures hebben aangepast om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Ze werken met bedrijven in China en die zijn voor Nederlandse begrippen erg onprofessioneel, dus makkelijk is het niet voor hen.Toch is het hun bestaansrecht om de overstap naar China zo gladjes mogelijk te laten voorkomen en duidelijk te communiceren. Dat zal in veel gevallen wel gebeurd zijn, maar niet in het mijne. Als je deze review jaren later leest, en de recente reviews zijn allemaal 5 sterren, dan hebben ze iets aan hun tekortkomingen gedaan en kun je met gerust hart met hen in zee gaan. Ik doe alleen verslag van mijn eigen ervaring in 2017.
Vertaald door Google In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met China Plus en vanaf het begin heb ik het contact met alle medewerkers als zeer prettig en oprecht ervaren. Het personeel is erg behulpzaam voor me geweest in elk aspect van de voorbereiding op het werken als leraar in China. Ze geven heel duidelijke informatie over alle benodigde documenten voor je visum/werkvergunning en bereiden je ook mentaal voor op wat je kunt verwachten van werken en wonen in China. Zelfs nadat je de grote sprong hebt gemaakt om naar China te verhuizen, zullen ze er altijd zijn als je ze nodig hebt! Origineel In 2017 I first came into touch with China Plus and from the start I have considered the contact with all the employees as very pleasant and sincere. The staff has been very helpful to me in every aspect of preparing me to work as a teacher in China. They provide very clear information about all the necessary documents for your visa/work permit and also prepare you mentally for what you can expect of working and living in China. Even after you have taken the big leap to moving to China they will always be there when you need them!
Vertaald door Google Verhuizen naar China om Engelse les te geven was een enorme stap voor mij. Gelukkig had ik een professionele organisatie die me hielp met alle noodzakelijke stappen visum, aanvraag, legaliseren van documenten. China plus heeft me geïnformeerd over mijn opties en wat ik kan verwachten in China. Na mijn sollicitatie bleven ze in nauw contact en al snel hadden ze me 2 vacatures gevonden. Alles verliep soepel en het is geruststellend om te weten dat ze er altijd zijn om je te helpen als er zich problemen voordoen. Zelfs maanden nadat ze naar China waren verhuisd, waren ze nog steeds geïnteresseerd in hoe het met me ging, ook al was hun werk gedaan. Ik ben zeer tevreden over hun service. Schuurmachine Origineel Moving to China to teach English was a huge step for me. Luckily I had professional organisation that helped me with all the necessary steps visa, application, legalizing documents. China plus informed me about my options and what to expect in China. After my application they stayed in close contact and soon they had found me 2 job offers. Everything went smoothly and is comforting to know that they are always there to help you in case any problems occur. Even months after moving to China they were still interested in how I was doing even though their work was done. I am very satisfied with their service. Sander
Vertaald door Google Ik heb een jaar als lerares Engels gewerkt op een basisschool in China. Ik ben in deze baan beland via de diensten van ChinaPlus. Dit is voor mij een zeer positieve ervaring geweest. Ik benaderde ChinaPlus in april 2017. Gedurende de volgende maanden hielpen ze me bij het verkrijgen van een TEFL-certificaat met korting, het legaliseren van mijn documenten, het krijgen van werkaanbiedingen van scholen in China en het verstrekken van informatie over het leven in China. Het proces om een ​​baan te vinden in China verloopt echter niet altijd even soepel. Dit heeft veel te maken met de communicatiecultuur in China. Ja betekent soms nee, en onverwachte wijzigingen door de overheid of scholen gebeuren op het allerlaatste moment. Dit kan frustrerend zijn, maar ik heb geleerd dat dit gewoon zo gaat in China. Mijn favoriete werklocatie was Shenzhen. Binnen een paar weken kreeg ik van ChinaPlus een baan aangeboden op een basisschool in Shenzhen. Wekenlang dacht ik hier te gaan werken. Een paar weken voordat ik aan mijn baan in China zou beginnen, kreeg ik echter een telefoontje van ChinaPlus dat mijn werkvergunning in Shenzhen niet was goedgekeurd. Dit was een beetje een teleurstelling, maar ze kwamen meteen met een oplossing. Ze vertelden me dat werken op een andere locatie mogelijk zou zijn. Binnen een paar dagen kreeg ik nieuwe baanaanbiedingen en nadat een school plotseling de voorkeur gaf aan een vrouwelijke leraar, accepteerde ik uiteindelijk een baan in Hangzhou. Dit bleek een goede beslissing te zijn en ik was erg blij met de manier waarop ze dit probleem hebben opgelost. Bij aankomst in China was ChinaPlus’ partnerbureau Haida mijn belangrijkste contactpersoon. Ze haalden me op van het vliegveld en gaven me een week training. Ook onderhouden ze contact met de scholen en regelen ze je verzekeringen en helpen ze je met het verkrijgen van een simkaart en het openen van een bankrekening. Tijdens mijn verblijf in China was ik toch heel blij dat ik nog kon rekenen op de diensten van ChinaPlus. Haida is helaas niet altijd even duidelijk in hun communicatie en instructies. Wanneer dit het geval was, kon ik ChinaPlus altijd vragen wat te doen. Ze gaven me altijd duidelijke antwoorden. Een voorbeeld hiervan was het visumaanvraagproces in Hong Kong. Haida gaf alleen wat vage instructies, terwijl ChinaPlus me een duidelijk pdf-document gaf dat me precies vertelde wat ik moest doen. Al met al raad ik ten zeerste aan om de diensten van ChinaPlus te gebruiken bij het vinden van een baan in het onderwijs in China. Werken met of in China kan soms zeer lonend zijn en soms frustrerend. Het is echter een ervaring die je niet had willen missen en ChinaPlus heeft zijn best gedaan om deze ervaring zo goed mogelijk te maken. Origineel I worked for one year as an English teacher at a primary school in China. I landed in this job through the services of ChinaPlus. This has been a very positive experience for me. I approached ChinaPlus in April 2017. During the following months, they assisted me in getting a TEFL certificate with discount, the process of legalizing my documents, getting job offers from schools in China, and providing information on living in China. The process of getting a job in China is however not always smooth. This has a lot to do with the communication culture in China. Yes sometimes means no, and unexpected changes by the government or schools happen very last minute. This can be frustrating, but I have learned that this is simply how things go in China. My preferred job location was Shenzhen. Within a few weeks ChinaPlus provided me with a job offer from a primary school in Shenzhen. For weeks I thought I was going to work here. However, a few weeks before I was supposed to start my job in China, I got a phone call from ChinaPlus telling me that my working permit was not approved in Shenzhen. This was a bit of a disappointment but they came up with a solution right away. They told me that working in a different location would be possible. Within a few days I got some new job offers and after one school suddenly preferred a female teacher, I eventually accepted a job in Hangzhou. This turned out to be a great decision and I was very happy with the way they solved this problem. Upon arrival in China, ChinaPlus’ partner agency Haida was my main contact person. They picked me up from the airport and provided me with training for a week. They also maintain contact with the schools and deal with your insurance and help you with getting a sim card and open a bank account. During my stay in China, I was nevertheless very happy that I could still rely on the services of ChinaPlus. Haida is not always very clear in their communication and instructions unfortunately. When this was the case, I could always ask ChinaPlus what to do. They always provided me with clear answers. An example of this was the visa application process in Hong Kong. Haida only provided some vague instructions, while ChinaPlus gave me a clear pdf document that told me exactly what to do. All in all, I highly recommend using ChinaPlus’ services when finding a teaching job in China. Working with or in China can sometimes be highly rewarding and other times it is frustrating. However, It is an experience that would not want to have missed and ChinaPlus did their best to make this experience as good as possible.
Vertaald door Google Na een paar jaar lesgeven in Nederland realiseerde ik me dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam ChinaPlus tegen en besloot contact met hen op te nemen. Ik kreeg heel snel antwoord en werd uitgenodigd voor een gesprek. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam; ze hebben me veel informatie gegeven om aan de slag te gaan. Omdat er Chinezen werken, verliep het werkvergunningsproces en de communicatie met de Chinese overheid vrij soepel, voor zover ik kon zien waren er geen haperingen. Ik zou vooral adviseren om contact op te nemen met ChinaPlus als dit je eerste jaar naar China is! Na een jaar lesgeven in China ben ik vastbesloten om terug te gaan! Ik vlieg over 1,5 week : Origineel After a few years of teaching in the Netherlands I realised I was ready for a new challenge. I stumbled upon ChinaPlus and decided to contact them. I received a reply very quickly and was invited for an interview. The employees were very friendly and helpful; they supplied me with plenty of information to get started. Because they have Chinese people working there the working permit process and communication with the Chinese government went pretty smooth, as far as I could tell there were no hiccups. I would especially advise contacting ChinaPlus if this is your first year going to China! After one year of teaching in China I am determined to go back! I am flying in 1.5 weeks :
Vertaald door Google Ik wist heel weinig over China, maar ChinaPlus heeft me zeker geholpen bij de voorbereiding en gaf nuttige tips bijv. visumaanvraag, do'&don'ts, handige apps om een ​​keer in China te gebruiken enz.. Met hun kleine team lijken ze nog steeds een groot bereik te hebben in heel China en reageren ze snel op alle vragen. Ik zou zeker aanraden om hun pre-departement meeting bij te wonen! Al met al een geweldige manier om op een transparante manier een voorproefje te krijgen van hoe het hier echt is. Origineel I knew very little about China, but ChinaPlus definitely helped me prepare and provided useful tips ie. visa application, do'&don'ts, useful apps to use once in China etc. With their small team they still seem to have a large outreach throughout China and respond swiftly to any questions. I would definitely recommend attending their pre-departure meeting! Overall, a great way to get a sneak peek in a transparent manner of what it's really like out here.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid