facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor China Palace Asian Restaurant

China Palace Asian Restaurant

Info

Culinaire reis door Azië, waar je o.a. Japan, Thailand, Indonesië en China aandoet.

Menu prijs € 24,95 (exclusief drankjes)

Geschiedenis

Koken vanuit je hart, daarmee wordt ieder gerecht speciaal.

De kaart bestaat uit diverse kleine gerechten allemaal met hun eigen subtiele
smaken. Uitgebreide Aziatische tapas is een mooie vergelijking.



"Liefhebbers van All You Can Eat Asian Tapas, Sushi, Teppanyaki en Wok zijn bij ons restaurant aan het goede adres.China Palace is een modern en sfeervol restaurant in Amersfoort-Noord. Wij nemen u graag mee op een verrassende culinaire rondreis door Azië! Bij ons kunt u een avond lang genieten van heerlijke Aziatische tapas, sushi en wok."
Adres: De Beurs 53, 3823 GA Amersfoort
Telefoonnummer: +31334558886
ln.evil@nijmij
Stad: Amersfoort
Route: De Beurs 53
Postcode: 3823 GA



op zoek naar gerelateerd: china palace amersfoort, restaurant emiclaer de beurs, china palace zwolle, chinees restaurant amersfoort, china palace amersfoort reserveren, china palace heemstede, china palace bezorgen, chinees restaurant zielhorst amersfoort
Recensies
Ik haal hier vaker af, waar ik best tevreden over ben. Alleen ik was niet van plan om met allerlei bakken eten in de auto te gaan zitten, dus besloot om in het restaurant te gaan zitten. Daar ging ik de fout. Na mijn bestelling stond het eten bijna per direct op tafel. Dat zou wel te maken hebben met het feit dat alle porties ongelofelijk minuscuul waren. Een bakje nasi met zoveel korrels rijst dat ik ze nog kon tellen voor €5,- Al met al zat ik €45 euro diep en heb ik de verdere schade proberen te voorkomen door ergens anders verder te eten.
Het eten was echt erg lekker, maar de drankjes echt belachelijk duur. €7,50 voor een fles water. €5,95 voor een klein glas wijn, €4,50 voor een cappuccino. Echt idioot. Ik was met mijn zoon van 14 die geen alcohol drinkt en toch hebben we €125 moeten aftikken! Hoe lekker het eten ook was, achteraf bezien voel ik me ‘bekocht’.
We waren hier op kerstavond voor het eerst. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten van een restaurant in een winkelcentrum Emiclair, maar het viel ons alles mee! Het eten was erg lekker vooral de vlees/vis gerechten en de service was ook prima. Heerlijk gegeten, komen hier vast nog eens terug.
Dit is al jaren mij favoriete Chinees restaurant. Zeer vriendelijk personeel, altijd lekker eten. Ruim restaurant met moderne inrichting. Bij de afhaal comfortabele zithoek en meestal klein buffet met een aantal gerechten om uit te proberen. Parkeren: Gratis parkeren voor de deur op de parkeerplekken van winkelcentrum Emiclaer. Achterom is er ook nog een gratis parkeergarage.
Heerlijk eten, snelle bediening wel beetje gekaagd, vriendelijk. Uitgebreide kaart met ruime keuze aan authentieke Chinese gerechten.Eten: 5/5
Heerlijk eten, soms wat lang wachten maar ze hebben geen concept met maximale tijd oidEten: 5/5
Laatst eten afgehaald, was lekker en wachttijd viel ondanks de drukte nog mee.Eten: 5/5
Eten was redelijk goed maar daar blijft het bij… De drankjes zijn schandalig duur en dus niet inbegrepen, dit is niet verteld en staat ook niet in de omschrijving op de site bijv. een fles water is €8,50 en een sprite of cola is €3,50. Daarnaast is het personeel niet echt heel professioneel bezig of proberen het ook niet zeg maar en lopen er slonzig bij. En wat betreft de tijden tussen de porties door… dat vonden wij ook erg vreemd net als andere reviews, dit maak je nergens anders mee tenminste niet dat ik weet. Voor ons dus niet meer…
Een wat kleinere kaart dan de "grote jongens" maar met meer liefde en aandacht klaargemaakt van de 16 gerechtjes die we gegeten hebben was er niet één die we niet heel lekker vonden. Ontspannen, gezellig, en geweldig eten, gaan we zeker nog een keer doen.
Zeer slecht , nasi plakt en smakeloos , tjap trou 4 grote brokken en geen tauge Babi pangang vet . Erg jammer
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor China Palace Asian Restaurant.

Amersfoort kantonees restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. De Beurs 53 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. China Palace Asian Restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met China Palace Asian Restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over China Palace Asian Restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A1-Plaza A1-Plaza 963 meter Dit is de officiële A1-Plaza Facebook Pagina. Hier vindt je de laatste nieuwtjes, int...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid