facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor China City

China City

Info

Chinees Restaurant China City. U kunt dagelijks a la carte eten of met groepen vanaf 10 personen genieten van het lopend buffet.

Geschiedenis

Chinees Restaurant China City. U kunt dagelijks a la carte eten of met groepen vanaf 10 personen genieten van het lopend buffet. Ook kunt u het eten afhalen of gebruik maken van onze cateringservice.



"China City is een Chinees Indische restaurant in Deventer. U kunt er niet alleen heerlijk dineren maar ook voor de lunch bent u van harte welkom. Uiteraard is het ook mogelijk om thuis of op het werk te genieten van de heerlijke gerechten met de afhaal service. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is de catering service. Ideaal voor een feest, vergadering of gewoon voor de gezelligheid."
Adres: Zwaluwenburg 2a, 7423DS Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570657502
Stad: Deventer
Route: Zwaluwenburg 2a
Postcode: 7423DS


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:30
Dinsdag: 12:00 - 21:30
Woensdag: 12:00 - 21:30
Donderdag: 12:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees afhaal Deventer, Beste Chinees Deventer, Menu China City, China City Dordrecht, Zomertuin Deventer menu, Chinees restaurant Zwolle, Chinees restaurant Zutphen, Chinees China Town
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zomertuin De Zomertuin 5 km Waar voor je geld! Het is duurder als elders maar wel de lekkerste Chinees eten van O...
Recensies
Helemaal vanuit Brabant gekomen om hier te gaan eten. Supergoed chinees restaurant! Alles is vers, goed verzorgd en we konden er zelfs 2 dagen van eten! Zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding!
Bami loempia en een gewone loempia gehaald met grote satésaus, en lekker!! Een aanrader!Eten: 5/5
Woensdagavond d.d. 09-06-2021 een hoofdgerecht "Nasi goreng Yeung Chow met kleine garnalen en chasiu" besteld. Het gerecht valt vies tegen. Het geheel ziet er bleekjes uit net als de nasi goreng die je gratis erbij krijgt als je een hoofdgerecht besteld. Het verschil is het toevoegen van wat doperwtjes, kleine garnalen en van gierigheid heel kleine blokjes gesneden chasiu. Lekker snel voorbereid en gemakkelijk verdiend voor een prijzig hoofdgerecht! Als iemand met een Aziatische roots Hokkien mis ik de smaak van soy sauce kecap asin, vis sauce, kecap manis en oyster sauce. Bovendien mis ik de smaak van knoflook en uien en zie ik geen fijn gesneden lente-uitjes of tay soi chinese knoflook bieslook of prei. Kraak noch smaak!!! U moet een voorbeeld nemen met wat restaurant “Noodle Works” aan de Janstraat te Arnhem” serveren voor hetzelfde gerecht. Hoofdgerecht nummer 20 JANG CHOW FAN met cha siu geb.rijst met cha siu, garnalen, ei en groenten voor maar € 10,50 ..
Vanuit Amsterdam naar regio Epse/Gorssel verhuist. Helaas geen goede Chinees in de buurt. Na lang zoeken en veel testen echt de allerbeste van heel de regio Deventer gevonden. Geweldig, ook Indische rijsttafel echt top. Fijn dat jullie er zijn, authentieke Chinees met perfecte prijs-kwaliteit verhouding.
Vanmiddag eten opgehaald. Was heerlijk en ruime porties. Zeer goed van smaak! Zeker voor herhaling vatbaar.
De restaurant is enigszins gedateerd, maar het eten is goed en de bediening is vriendelijk en gastvrij.Eten: 4/5
Vanmiddag heerlijk geluncht in restaurant China City in Deventer. Superleuke serveerster Ting raadde de bami Rames aan en die was echt heel erg lekker! Ik kom er zeker nog een keertje eten als ik weer op bezoek ben bij mijn tante!
Super lekker eten En ruime keuze
Dag van te voren catering incl. bestek en borden besteld voor 20 personen. Werd ivm corona voor de deur neergezet. We haalden het zelf naar binnen. Het bleef een paar uur warm. Het was heerlijk. Top, aanrader
Prima Chinees Lekker eten en voldoende grote portiesEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar China City met het openbaar vervoer


Deventer, Toutenburg 80 meter
1
Deventer, Zwaluwenburg 100 meter
1
Deventer, Toutenburg 100 meter
1
Deventer, Zwaluwenburg 110 meter
1
Deventer, Slangenburg 260 meter
1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid