facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chin. Ind. Restaurant Wei Ming

Chin. Ind. Restaurant Wei Ming

Info

Wei Ming , Chinees Indisch Restaurant in Dronten

Adres: Het Ruim 23, 8251 EL Dronten
Telefoonnummer: 0321314066
Stad: Dronten
Route: Het Ruim 23
Postcode: 8251 EL


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:30
Dinsdag: 16:00 - 21:30
Woensdag: 16:00 - 21:30
Donderdag: 16:00 - 21:30
Vrijdag: 16:00 - 21:30
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Wei Ming Dronten menukaart, Chinees Dronten (West menukaart), Chinese Restaurant Dronten, Chinees Dronten bezorgen, Wei Ming verjaardag, Sushi Dronten, King Wok Dronten, Chinees Dronten Centrum
Recensies
Heerlijk gegeten! De gerechten zijn vers, zien er mooi uit en smaken heerlijk. Super vriendelijke bediening, we wilden graag op het terras zitten en dat is met all you can eat natuurlijk meer lopen voor het bedienend personeel maar dat was totaal geen probleem. We hadden een diner-cadeaukaart en die kon gemakkelijk worden ingeleverd bij het afrekenen. Bestellen gaat eenvoudig via je eigen telefoon en een QR code, dit werd duidelijk uitgelegd en werkte heel gemakkelijk. De inrichting van het restaurant is modern en zelfs op het toilet zijn er oosterse accenten, erg leuk gedaan. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed, wij komen zeker terug!
Chinese rijsttafel besteld. Wat een berg eten krijg je en het smaakt ook nog eens super goed! Enige...waarom niet bezorgd? De bar mag ook bij afhalen wel iets meer sfeer hebben. Parkeren: Nabij gelegen voldoende parkeer gelegenheid.
Bij de all you can eat moet je bestellen via een QR-code. Prima, behalve het feit dat de webpagina waarmee je moet bestellen vol zit met allemaal sneaky hyperlinks naar shady reclame websites. Ze kapitaliseren dus ook nog met reclame op betalende klanten, waar je niet onderuit kan. Principieel ben ik hier heel erg op tegen. Eten is verder goed en het personeel is heel aardig.
Vandaag babi Pangang, nasi, mihoen, tomatensoep en Kulukay afgehaald. Hebben heerlijk gegeten. Had het besteld en stond al netjes klaar. Tot.de.volgende keer !
Goed, lekker en vooral voldoende te eten. Grote borden en aardig personeel. Alleen de inrichting was wat sfeerloosEten: 5/5
Laatste jaren flink achteruit gegaan met snelheid en kwaliteit!! U kunt het 10 over 6 ophalen… okey prima Uiteindelijk om 5 voor 7 pas een tas met eten Nadat je er wat van zegt. Ze moeten de tijden wat ruimer gaan nemen of gewoon een beter management gaan voeren! Kwaliteit eten ook slechter geworden! Halve familie aan de tour de wc!
Jammer genoeg geen aanrader. Erg lang moeten wachten op het eten. De voorgerechten kwamen niet gelijk door waardoor de eerste al koud waren eer de rest kwam. De hoofdgerechten gingen redelijk gelijk maar helaas bij drie schotels verkeerde saus over het vlees. Allemaal slecht geregeld. Dit gaat zeker niet meer herhaald worden. Jammer jammer jammer.
Altijd op tijd klaar lekker eten niks mis meeEten: 4/5
All you can eat gegeten. Het was voor ons de eerste keer. Eten vond ik erg smakelijk en goed. Gefrituurde gerechten waren lekker knapperig en warme gerechten waren ook echt warm. Bediening vriendelijk en attent. Het eten was ook snel op tafel. We hoeven niet lang te wachten. Het enige minpuntje is dat er veel rijst wordt gebruikt voor de nigiri sushi. We komen zeker terug.
Heerlijk gegeten. Heel divers zowel chinees als Indisch. Maar ook sushi. Fijne bediening. Vriendelijk en attent. Echt een aanrader qua prijs en kwaliteit verhouding. Top. Blijft een feestje.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid