facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chicplants

Chicplants

Info

Chic Plants voor als je van groen en design houdt!

Geschiedenis

Chic Plants biedt jou de mooiste en meest bijzondere grote kamerplanten, tuinplanten en plantenpotten. Stel zelf je ideale interieurstuk samen en kies voor onze handige oppotservice. Bestel gemakkelijk online of bezoek onze showroom. Te ver weg? Vraag een fotootje aan! Wij leveren aan zowel consumenten als bedrijven.



"Chicplants biedt jou full-service bij de aanschaf van jouw luxe en grote kamerplanten, grote plantenpotten en planten in potten. Met een mooie, grote kamerplant en prachtige pot laat je jouw gevoel voor stijl en design spreken. Chicplants staat voor grote, stoere, luxe, authentieke en stijlvolle planten grotendeels uit eigen kwekerij."
Adres: De Bruidsbogerd 3, 2671dk Naaldwijk
Telefoonnummer: +31174403632
Stad: Naaldwijk
Route: De Bruidsbogerd 3
Postcode: 2671dk



op zoek naar gerelateerd: Grote kamerplanten Kwekerij, Kamerplant Eindhoven, Unieke kamerplanten, Klassieke kamerplanten, Kamerplant 200 cm, Calathea oppenheimiana, Licuala palm, Speciale planten kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matotzo Matotzo 634 meter Ik haal hier altijd mijn feest artikelen en geef de gekste feesten in mijn dungeon. B...
Vis & traiteur Jeroen Vijverberg Vis & traiteur Jeroen Vijverberg 1 km Alle producten zijn heerlijk. Maakt niet uit welk product je koopt. Het is allemaal e...
Sanne-W Sanne-W 1 km Altijd leuke kleding en goede service bij Sanne W. Ook in deze moeilijke tijd!! Je zi...
BO Lifestyle BO Lifestyle 1 km Helaas zit de winkel er niet meer en ook de webshop is er niet meer. Weer een leuke w...
Winkeler Mode Winkeler Mode 1 km Wij komen al jaren bij Winkeler We werden niet begroet ook later niet Mijn moeder en ...
Bloomer Bloomer 1 km Zeer goede service bij Bloomer! Bloomer heeft een zeer enthousiast, vriendelijk en be...
MOSCOW Naaldwijk MOSCOW Naaldwijk 1 km Men wordt hier netjes en correct geholpen .men neemt de tijd voor je
Hema Naaldwijk Hema Naaldwijk 1 km Klantvriendelijke Hema, een broodje carpaccio hier gegeten die wel goed smaakte, maar...
UNIQUE.store UNIQUE.store 2 km Ik ben ontzettend blij met m’n nieuwe Louis Vuitton tas! Ik was al een tijdje opzoek ...
Intertoys Naaldwijk Intertoys Naaldwijk 2 km Fijn om fysieke winkels in de buurt te hebben zeker met feestdagen. Nadeel bij dit fi...
Only Naaldwijk Only Naaldwijk 2 km mooie winkel gezellig personeel goede hulp
Queenatbeds Queenatbeds 2 km Mooie zaak en mooie spullen. We komen hier regelmatig en zeker ook in de toekomst! Aa...
Wibra Naaldwijk Wibra Naaldwijk 2 km Goedkope winkel Ruime sortering
Darts Warehouse Darts Warehouse 2 km Het online dart artikelen magazijn! Specialisten in de snelle levering van darts en t...
Vitrona Zonwering Vitrona Zonwering 2 km Super familie bedrijf, met gezellige en kundige medewerkers!
LampenConcurrent LampenConcurrent 2 km We waren hier al eerder geweest maar nu terug om toch de lampen te halen die we gezie...
Lia Styling Lia Styling 4 km Lia styling biedt te gekke lifestyle items aan! Hiermee hopen we te inspireren en jul...
Recensies
Ik had een plant besteld met pot en daar was met het vrachtvervoer iets mis gegaan. Ik belde Chic plants op en een uur later werd alles opgehaald en na een aantal dagen kreeg ik de pot met plant weer bezorgd. Wat 3en geweldige service. Ik heb nu een prachtige plant met por staan waar ik elke dag super blij mee ben. De plant staat in een pot met korrels en zand en er zit een watermeter bij zodat ik kan zien war de plant nodig heeft. Echt aan te bevelen deze firma alles ziet er zo uit zoals op internet.
Enorm goed geholpen, zowel telefonisch als bij de kas zelf. We mochten alles vragen en kregen alle ruimte om te kijken. Ook goed advies gekregen over welke soort boom het beste op deze plek bij ons in huis kon staan. Wij hebben gekozen voor een 3.5 meter hoge Strelitzia Augusta. Ook de pot is van goede kwaliteit. Super snelle levering. Enorm tevreden!
Mooi planten en potten maar absoluut geen service. Vorig jaar plant gekocht van ruim €200 en binnen 2 weken begonnen bladeren al af te sterven. Heb hierover contact gehad wat mettertijd te doen en water geven . Meerdere malen tegenstrijdig advies gekregen. Plant leek alleen maar slechter te worden. Ze konden wel even langskomen: 75 euro voorrijkosten. En dat terwijl de plant nog geen maand oud was. Helaas is de plant inmiddels overleden.
Na een bezoekje aan de kas deze prachtige strelitzia uitgezocht. Ontzettend blij met onze keuze en het advies van Chicplants. De plant en pot werden heel snel geleverd en brengen ons interieur echt tot leven!
Wat een geweldig bedrijf! Wij zijn heel goed geadviseerd door een professioneel, enthousiast jong team. Chicplants heeft een enorme keuze aan prachtige planten. Wij hebben 3 prachtige, grote planten in mooie potten voor ons nieuwe appartement gekocht. Deze Strelitzia's Nicolai en Augusta en de bananenplant zijn een echte eye-catcher en geven ons interieur een chique uitstraling!
Vorige week bij CHICplants geweest en een mooie plant + pot uitgekozen. Hele fijne service. We zijn goed geholpen en uiteindelijk heeft de plant en pot een mooie plek gekregen. Goede uitleg over voeding/water.
Mooie plant en een fijne service. Ze bellen zelfs na of de plant het goed doet en geven advies over de verzorging. Een aanrader!
Onzettende gave en luxe planten met super snelle levering. Zeer goede service en absoluut aan te raden! Wij hebben in 2 jaar tijd twee keer een grote Strelizia Augusta gekocht en wij krijgen er dagelijks nog complimenten over. Heel blij! Thanks!
Een prachtige plant, prettig contact met het bedrijf, bezorgafspraak wordt gemaakt en op gestelde tijd geleverd. Allemaal top... Totdat geleverd wordt... Ze bezorgen op 'begane grond'. We wonen in een bungalow in het Limburgse Heuvelland, dus alles is gelijkvloers, maar met een trap naar de deur zoals zoveel woningen hier. Gevolg: een plant van € 550,- staat nu buiten op de oprit en we mogen zelf bekijken hoe we deze plant binnenkrijgen. Vervoerder verwijst naar CHICplants en CHICplants zegt lachend aan de telefoon dat 'dit toch echt mijn eigen probleem is'. 0 Medewerking. Waardeloos!
Heb een Dieffenbachia big ben gekocht en is hiermee meteen één van de mooiste plant van mijn kamerplanten collectie. Netjes verzonden heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid