facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chicoleo

Chicoleo
Adres: Kon. Wilhelmina Boulevard 7 b , Noordwijk ZH 2202, NL
Telefoonnummer: 071 361 2121
Stad: Noordwijk ZH
Route: Kon. Wilhelmina Boulevard 7 b
Postcode: 2202



op zoek naar gerelateerd: chicoleo scheveningen, chicoleo betekenis, chicoleo noordwijk, chicoleo noordwijk aanbieding, chicoleo kijkduin, chicoleo noordwijk groupon, chicoleo noordwijk te koop, chicoleo kijkduin menukaart
Recensies
Mijn vriendin heeft. Mij verrast met een Groupon voucher van chicileo. Ik ben niet echt fan van Groupon omdat de ondernemer zijn prijs met minimaal 40% moet laten zakken en vervolgens 30% commissie aan Groupon. Dus Groupon = 0% winst Een maal aangekomen. Ga ik als loyale Google reviewer, de reviews van deze zaak lezen. Service: Oi dat ziet er niet best uit. De service en vriendelijkheid van de wat oudere man met een neus op zijn neus. Is wat onder de maat. Ik moet zelf vragen naar wat te drinken wat juist hun omzet ten goede komt in een zaak vol Groupon. Ik vraag welke wijn heb je. Hij antwoordde rood en wit. Oké daar kom ik niet verder mee laat maar. Maar goed goede service is zeldzaam. En al helemaal als je met Groupon aankomt. Het eten: De service is overgenomen door een meisje. Stukken Better dan ouwe knorpot. Het eten valt me alles mee. Het is er vrij snel. Normale porties. Best wel goed te doen. Ik kan me niet vinden in de andere reviews. Ik denk te weten wat er mis gaat bij andere reviewers. Zei hebben met hen €15 p/p vouchers veel te hogen eisen. Ik lees bijvoorbeeld " het komt uit de vriezer" Ja wat verwacht je dan? Je betaalt €15 de kaart is groot. Het kan niet vers. Je wil all you can eat voor bijna gratis. Dan komt het nou eenmaal uit de vriezer. Ook is de opmaak niet zoals een Michelin ster restaurant waarom? Die zaak heeft het nodig van snelheid. Oordeel: Prima te doen. Niet zo zeuren voor de prijs wat je betaal.
Goed eten actie via social deal! €14,50 voor 3-gangen.Gezellig restaurant.. Veel ruimte dus makkelijk om 1,5 meter afstand te hiuden.Voor mij waren de porties wel wat te groot, maar de kids vonden het prima!
Van buiten oogt het niet zo maar binnen is het aangenaam en warm. We hadden alle 3 kip fajita dus kan niet oordelen over andere gerechten, wat wij hadden wat prima, ruim voldoende, alle bijgerechten komen wel op 1 bord. Prijs kwaliteit prima!
Onbeperkt tapas gegeten. Het eten was heerlijk! De sfeer is goed en de werknemers zijn vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik raad dit restaurant aan voor een echte tapas liefhebber.
Lekker gegeten. Leuke muziek en sfeer
De bediening was zeer vriendelijk vrouw tot minder gastvrij man. De vrouw had in ieder geval begrepen dat een glimlach niets kost maar wel veel doet. Zoals ik in de andere reviews heb gelezen moesten wij inderdaad redelijk lang wachten op de gerechten. Maar als je in goed gezelschap bent en een avondje wil tafelen, is dat geen probleem. Het eten was overigens goed genoeg voor de prijs die werd gerekend en de hoeveelheid was meer dan voldoende. We komen zeker nog een keer terug.
goede services, lekker, veel, gezellig en goed geprijsd
Slechte ervaring bij dit restaurant! Hadden gereserveerd om 7 uur. Na onvriendelijke ontvangst hebben we 3 kwartier gewacht op ons 1e drankje, wat na paar x vragen kwam, het glas water wat we er bij vroegen werd vergeten, ook daarna kwam het niet meer. Kwart over 8 kwam eindelijk het voorgerecht. Qucamole was gewoon geprakte avocado, smakeloos. Hoofdgerecht viel ook tegen, bijna volle borden gingen terug naar de keuken. Werd ook niet naar gevraagd of het niet gesmaakt had. Als toetje gesmolten ijs . Er waren veel mensen die zaten te mopperen over de lange wachttijd/bediening, er liepen zelfs mensen boos weg. Bij het afrekenen liet ik aan de medewerker weten niet tevreden te zijn. Snap ik wel was zijn reactie een jonge knul die zich duidelijk ongemakkelijk voelde bij hoe het liep
Eten was prima, de bediening was echter om te janken. Aller eerst kregen werden we niet vriendelijk ontvangen, vervolgens bestelde we een colaatje en mochten we wel geteld 45 minuten wachten op een simpel colaatje. Bestellen kon pas na die 45 minuten wachten omdat niemand ons kwam helpen of überhaupt zin had om te kijken of wij al wilden bestellen. Eenmaal de bestelling gedaan en de gezelligheid gezakt onder een deprimerend niveau zaten we ruim anderhalf uur te wachten op ons voorgerecht, een simpel broodje met aijoli. Het mooiste was, dit broodje is nooit aangekomen en ze hebben ons gelijk het hoofd gerecht gegeven. Dit was al een vrij slechte zet, vervolgens merkt mijn vriendin op dat ze niet eens het goede gerecht had gekregen, een hele kip besteld maar krijgt een hamburger. Mijn vriendin wilde vervolgens het eten wat ze ook besteld had en werd met een boze eigenaar verwelkomt. Schijnbaar is kritiek geen optie. Na dit hoofdgerecht hadden we geen zin meer in een na gerecht of zelfs nog wat drinken en gingen direct betalen. Bij het betalen merkte ik op dat ze de stokbrood met ajioli er nog op hadden staan, ze wilden me gewoon laten betalen voor iets wat ik niet heb gekregen! Alsjeblieft ga hier nooit eten, de kip is droog en de bediening is rond uit vreselijk. Spare ribs waren wel oké.
Bediening was slecht, pas na een half uur kwam er iemand langs die vroeg of we al geholpen werken. Verder liep er erg weinig personeel rond die wilde helpen. Toen we eenmaal besteld hadden kwam het eten redelijk snel, maar dit eten was erg vet en niet vers, wel was het erg veel eten. Mijn taco bestond alleen uit vlees en mijn enchillada had geen tortilla. Het was dat we een Social deal hadden gekocht, dus dat we niet weg konden lopen. Erg jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid