facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chico's Drive

Info

Duivense bedrijventerrein vanuit auto een broodje gezond, kebab of Turkse pizza bestellen. Bij een praatpaal, vergelijkbaar met die van de McDrive,

Adres: Nieuwgraaf 28, 6921 RJ Duiven (gemeente)
Stad: Duiven
Route: Nieuwgraaf 28
Postcode: 6921 RJ



op zoek naar gerelateerd: Chico thuisbezorgd, Chico drive thru, Chico's Place, Döner drive thru, Thuisbezorgd Duiven
Recensies
Centraal gelegen voor de snelle trek, vriendelijke man en schappelijke prijzen, afhalen mogelijk en ondanks de kleine zaak, wel een groot assortiment.
Smerige zaak en eigenaar. Eigenaar ziet er ongezond en stiekem uit en is alleen maar met media bezig. Ik hoef niet deze
Zeer goed.aardig personeel. Goeie kwaliteit eten. Vers. Dus zeer tevreden.
Ik heb hier heerlijk gegeten en gedronken. Dit was de beste en meest verse lachmachun die ik in tijden gegeten heb. Ook de koffie is van top kwaliteit. Heerlijk! En ik kon er lekker zitten en geniet van mijn eten in alle rust.
Echt heerlijk eten. Ik kijk er naar uit om hier eten te halen. Vooral de durum kebab is top !Tegenwoordig ook thuisbezorgen via hun website.
Vandaag broodjes afgehaald ze waren super lekker! Vriendelijke man en goed gevulde broodjes! Ontzettend lekker! Volgende keer komen we zeker terug!
Ik had een super döner kebab besteld . Ik heb hem meegenomen naar huis. Hij was heerlijk en haast teveel . Ik kreeg er 3 bakjes knoflooksaus extra bij.Ik ga er volgende keer weer halen , maar dan de normale want daar heb ik genoeg aan .
Gisteren een broodje en durum hier gehaald maar dit was de laatste keer. Saai, weinig en vet. Chico ga eens bij de concurrent een broodje halen en vergelijk deze met hoe ze bij jullie uit de keuken komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid