facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chickenspot

Chickenspot
Adres: Paul Krugerlaan 269 , Den Haag 2571 HJ, NL
Telefoonnummer: 070 326 0543
Stad: Den Haag
Route: Paul Krugerlaan 269
Postcode: 2571 HJ



op zoek naar gerelateerd: Chicken Spot menu, Chicken Spot Rotterdam, Chicken spot thuisbezorgd, Chicken Spot Rotterdam zuid, Chicken spot alexandrium openingstijden, Chicken Spot Amsterdam, Thuisbezorgd Den Haag, Chickenspot bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tropische Winkel Nazir Tropische Winkel Nazir 1 km Voor al uw Surinaamse en Indische maaltijden
Ennerchi Ennerchi 2 km Ik had een gezichtbehandeling...de medewerker was niet huidtherapeut...haar werk was ...
Kopi Kopi Kopi Kopi 2 km Service is prima maar het eten is te mild van smaak, er wordt met weinig kruiden geko...
Café Bar The Boss Café Bar The Boss 3 km Altijd gezellig daar en ?
Strandpaviljoen De Staat Strandpaviljoen De Staat 4 km Lekkere snack en drankjes. Leuke plek om te zitten. Wel prijzig, maar dat is bij alle...
Recensies
Eten was niet lekker en niet gaar Je kan er echt goed ziek van wordenEten: 1/5
Eten gehaald is gewoon troep geen smaak niks. En voor de deur bij hun lijkt buurthuis met al die hangjongeren die ook blowen
Het slechtste van het slechtste…. Ik had eindelijk een cheat day en verlangde zo erg naar dit moment. Krijg je een beef burger… omg ik nam een hap en spuugde het meteen er uit. SCHOENZOOL, toen kwamen ze een ander burger brengen die was even erg. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Pfff wat jullie verkopen is troep! Mensen ga liever bij de jumbo een croissantje eten!
Medewerker genaamd Nizar was zeer onbeleefd en asociaal. De eigenaar moet zijn personeel trainen op klantvriendelijkheid!! Ik heb nog nooit zo vies gegeten. Ik denk dat zelfs hondenvoer beter smaakt.
Vandaag na lange tijd, Chicken burger menu afgehaald. Normaal gesproken is de chicken burger wel van redelijke kwaliteit. Helaas viel vandaag de burger menu erg tegen. De patat had geen zout en was te vettig. Daarnaast had ik geen kaas op de burger besteld, maar kreeg met kaas. De kwaliteit van het voedsel hangt af van wie het bereidt.
Eten is vaak wel goed. Bezorging ook niet verkeerd. Die man die daar jaren werkt bij Leyweg ik denk de eigenaar is echt een vriendelijke man. Net wat fout gegaan en meneer is bereid om het te compenseren de volgende keer. Of dat gaat gebeuren weet ik niet maar dat die al gelijk kwam met een oplossing zegt al veel. Maar niet alleen hier om vind ik hem vriendelijk gewoon in het algemeen en hij werkt hard. Mag ook wel een keer gezegd worden.
Ze waren al niet erg goed, maar wel goedkoop. En nu zijn ze nog duurder dan de KFC. Die prijsverhoging is echt niet normaal, wie denken ze wel niet dat ze zijn?
Heel slecht medewerkers na 2 uur wachten van de bestelling, de bestelling is geannuleerd. Ik had ieman aan de lijn de zei waarom belt over 2 uur. Jammer dat zon mensen überhaupt een restaurant mag openen. Nooit meer iets bestellen bij hun slecht.
Teveel saus op de burgers.... Zowel onder de burger als erboven wordt saus royaal erop gezet. Iets genuanceerd met de saus zou ik persoonlijk lekkerder/"gezonder" vinden.. Het is vriendelijk personeel.... Maar iets professionele medewerkers zou de klantervaring ook beter maken denk ik. Vind het altijd minder netjes klantgericht/professioneel hoe je het wilt noemen wanneer personeel met elkaar zit te praten en te lachen over koetjes en kalfjes terwijl de klant voor hun neus zit te wachten en toe te kijken. Ik denk dat Chickenspot dit met enige klantgerichte trainingen goed zou kunnen oplossen.
Slechte zaak. Je krijgt 9 van 10 keer eten wat over is. Dat gaan ze dan nog een keer bakken voor je. En dan krijg je taaie kipstukken en friet vol olie. Deze zaak nooit meer voor mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid