facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chi Ling

Adres: Kennemerboulevard 300 , IJmuiden 1976 EH, NL
Telefoonnummer: 0255 512 879
Stad: IJmuiden
Route: Kennemerboulevard 300
Postcode: 1976 EH


Openingstijden

Maandag: 14:00-22:00
Dinsdag: 14:00-22:00
Woensdag: 14:00-22:00
Donderdag: 14:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok Four You Wok Four You 2 km Vergane glorie. Vroeger was alles beter blijkt. Meerdere malen afgelopen jaren langs ...
Recensies
Voor het eerst. En meteen laatst eten besteld. Bami compleet' besteld. Klein bakje bami. 1 stokje sate klein beetje bamipangang. En een laag bakje fou yang hai 90%ei 2 stukjes kip in verdwaald. Kindermenu A. 1/4kip patat appelmoes. De 1/4 kip was een kippenvleugeltje. Appelmoes warm patat koud. Maar dat is niet zo gek als je een uur en kwartier heb gewacht op je eten. En dat voor maar een kleine 30euro voortaan weer lekker zelf afhalen bij de concurent waar je 2x zoveel voor dat bedrag krijgt en nog veel lekkerder ook ‍ kon vandaag niet zelf weg heel jammer had hoge verwachtigen maar helaas erg teleurstellend.
1 ster extra omdat de service echt subliem was. Wat een leuke mensen! Gastvrij, aardig, grappig, je kan niet beter wensen. Maar het eten... Helaas, helaas, maar het was echt om te huilen. Van garnalen die omkrullen van pure ellende overgaarheid tot de plakkerige, smakeloze sauzen en daarbovenop nog eens matige porties. In z'n algemeenheid was het eten smakeloos en absoluut geen voorbeeld voor de rijke, variërende Aziatische keuken. Alleen "Hollandse" desserts bananensplit, geen substantiële desserts alleen ijs het was echt enorm teleurstellend. Voor de service zou ik terugkomen, voor het eten absoluut niet!
Gastvrij en zeer goede bediening van begin tot eind. We kwamen vrij laat binnen maar konden gewoon nog genieten van een heerlijke mongoolse rijsttafel. Dit is met recht een specialiteitenrestaurant waar je graag vaker naar toe gaat. Het eten was goed en meer dan genoeg. Aanpassen van menu wegens onze allergie voor varkensvlees geen probleem. Aanrader!
Verse kipsaté, verse koe loe kai, verse koe loe yuk, verse zoet zure kipfilet ... met liefde gemaakt en door een geinige robot gebracht! Absoluut een must om te bezoeken.
We hebben heerlijk gegeten, was een aanrader van familie. Absoluut geen spijt wel wat prijzig, we komen hier zeker terug. We werden verrast door een lieftallige assistente BellabotEten: 5/5
Heerlijk gegeten. Mooi restaurant. Alleen jammer van de locatie voor zo'n mooi en goed restaurant.
Heel vriendelijk personeel, ruime opstelling van de tafels en stoelen. Snelle bediening. En veel op de menukaart. Wij kozen voor de Chinese rijsttafel R1 kost 23.50 per persoon en we kregen pangsit, Chinese champignonsoep, en dan nasi en bami tegen 2 euro bij betaling foe Yong hay, bami pangang, 2 chin garnalen, 2 saté stokjes, kip met groente. Het was allemaal heerlijk alleen jammer dat ze de schaal met eten niet op een warmhoudpitje zetten. Want de tweede rond was al behoorlijk afgekoeld.
Bezorging op zondagavond 2 april 2023 stipt op tijd, verpakking ook netjes verzorgd. Heel jammer dat ALLE, smaakvolle maaltijden en sauzen, ERG AFGEKOELD waren bij het direct uitserveren. Onze mail met deze klacht is tot op heden niet beantwoord door Chi Ling. Wij overwegen om niet meer te laten bezorgen.
Heerlijk gegeten en wat een vriendelijke bediening. Echt een feestje om hier te zijn.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. Ze hebben een robot die komt helpen met afruimen, en die is erg leuk!Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid