facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chi-Acupunctuur

Chi-Acupunctuur
Adres: Damsterdiep 49-53 , Groningen 9711 SH, NL
Telefoonnummer: 06 30270844
Stad: Groningen
Route: Damsterdiep 49-53
Postcode: 9711 SH


Openingstijden

Vrijdag: 09:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: Contra-indicaties acupunctuur
Recensies
Hele goede acupuncturist. Van mijn tennisarm afgekomen. Mooie praktijk en hele lieve mensen
Drukpuntmassage hielp mij van zere schouder af.
Deze praktijk was mij aanbevolen door een kennis. Helaas had ik zelf niets aan de acupunctuurbehandeling en ook niet aan de prijzige kruiden. Mevrouw maakte over het algemeen wel een kundige indruk maar communiceerde nauwelijks. Een cultuurverschil misschien? Heb begrepen dat Nederlandse acupuncturisten dit wel doen: uitleg geven over het idee achter acupunctuur, wat ze waarom gaan doen enz. Het is van belang te weten dat de behandelkamers uiterst gehorig zijn. Als je daar ligt krijg je alle gesprekken uit de andere ruimtes mee, dus ook privacygevoelige informatie die bij een intake wordt verstrekt... en dan besef je ineens dat iemand anders ook jouw verhaal moet hebben gehoord. Dit zou niet moeten mogen.
Deze mensen hielpen mij van hormonale problemen af toen ik een miskraam had gehad. Met acupunctuur en kruiden ook thee. En ik was spoedig erna zwanger, wat een wonder mocht heten, helemaal vanzelf. Inmiddels is mijn zoon zes. Nog altijd dankbaar!
Ik ben op consult geweest voor huidproblemen, en heb daarvoor medicijnen made in China om in te nemen ontvangen en een bruin flesje zonder etiket inhoud ?, met een soort jodium mengsel welke ik dan op mijn gezicht moest smeren. Als dit mengsel wordt aangebracht lijk ik wel een clown met een enge ziekte, waarmee je je niet onder de mensen kunt vertonen zodat je ook je werk wel kan opzeggen. De bruine vlekken zijn dermate hardnekkig op de huid aanwezig dat alleen flink boenen met water en zeep de bruine zooi weer van het gezicht is te verwijderen met bijkomend effect dat de huid door het boenen dermate geïrriteerd raakt waardoor het helingsproces geen kans krijgt. Wel een flinke factuur voor Acupuntuur € 35.= welke niet is gegeven en voor Chinese kruiden € 53.= ontvangen. Weggegooid geld, geprobeerd met B. Tang hierover te communiceren maar B. Tang luistert niet naar klachten, het geld is toch al binnen. Het advies wat ik nog kreeg was om het 'nachts aan te brengen zodat alle beddengoed onder de bruine vlekken komt te zitten. Raadt ik deze praktijk aan? Nee dus, de ene ster is voor de moeite.
Er wordt goed naar je klachten geluisterd en niet om de diagnose heen gedraaid. De behandeling sloeg snel aan, en met het opvolgen van de adviezen is het resultaat blijvend .
Het is meer dan geweldig, zeer deskundig en ben helemaal van gewricht klachten en beurs ontstekingen af, top
Deskundige massages, vriendelijk mensen. Kom er altijd ontspannen vandaan. Top
Perfecte behandeling, ik ging kruipend naar binnen en lopend eruit
Zeer vriendelijke en uitstekende behandeling. Na de eerste keer waren gedeeltelijk al klachten verdwenen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Chi-Acupunctuur.

Groningen acupunctuur

openingstijden, locatie, vervoer. Damsterdiep 49-53 groningen tuina kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Chi-Acupunctuur adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Chi-Acupunctuur. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Chi-Acupunctuur delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid