facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Pia Catering

Chez Pia Catering

Info

Voor al u koud en warm buffetten, luxe hapjes en of broodjes kunt u terecht bij Chez Pia.
Tevens gaan we vanaf 1 oktober kookworkshops en cursus geven.

Geschiedenis

Chez Pia catering levert u een totaalpakket aan catering en bedrijfscateringdiensten. Voor catering kunt u vanuit Breda, Roosendaal en omstreken bij ons terecht voor de verzorging van feesten en partijen. Maar ook voor onze overheerlijke tapas, catering, lunchservice, BBQ's en koud/warm buffetten voor bedrijven en particulieren.

Bent u geinterresseerd in catering / bedrijfscatering van een professionele cateraar? Chez Pia Catering biedt een complete evenementen catering aan en verzorgt uw evenement tot in de puntjes. Want wanneer u een evenement organiseert, wilt u dat alles geregeld is en dat u nergens meer aan hoeft te denken.

Kortom,
Niets is te gek voor Chez Pia Catering. Van lekkere lunches, brunches, tapas, buffetten, barbecues, high tea's, gourmets en diners aan huis tot catering op locatie. Van catering op bruiloften tot catering op bedrijfsopeningen.

Ook voor professionele event catering kunt u bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring en vakmanschap en bieden voor elk wat wils.

Met culinaire groet,

Chez Pia

Adres: Groene woud 37a, 4731TM Oudenbosch
Telefoonnummer: 0638894316
Stad: Oudenbosch
Route: Groene woud 37a
Postcode: 4731TM



op zoek naar gerelateerd: Kookworkshop op zondag, Hapjes bestellen Oudenbosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hapz & Tapz Hapz & Tapz 1 km Vertaald door Google We boekten alle activiteiten die we wilden doen op Sentosa Islan...
Recensies
Gisteren hadden we een super verzorgde kookworkshop met de Vimexvrienden. Pia's gastvrijheid in de keuken, huiskamer en bar verbaasden ons enorm. De lekkere recepten een enorm succes ! Een mooie locatie. Voor herhaling vatbaar !
Een hele fijne avond gehad met ons gehele gezin en een geweldige Kookworkshop gedaan met Wereldse Gerechten. Samen onder begeleiding met Pia heerlijke gerechten gemaakt. Dit was zeker een avond voor herhaling vatbaar.............Super!! Gr. Bertie Boere
Geheel goed verzorgd en heel lekker. Zelfs vrienden van buiten Roosendaal vonden het bijzonder en hebben Pia's adres en telefoonnummer genoteerd. Pluim!!!!!
Voor workshops en catering is dit het adres in de regio! Vele malen gebruik van gemaakt en elke keer weer een succes.
Super ken nie anders zeggen. Netjes ook Prima zaak .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Chez Pia Catering met het openbaar vervoer


Oudenbosch, Bosschendijk 380 meter
211
311
611
Oudenbosch, Bosschendijk 400 meter
211
311
Oudenbosch, Station 490 meter
311
611

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid